80-åring med rollator nedslagen och rånad i Oxelösund

BROTTSLIGHET. En man född 1972 och skriven i Nyköping är anhållen misstänkt för ett äldrerån i Oxelösund. Rånet inträffade vid 16-tiden på lördagen på Järntorget. Enligt polisen fortsatte gärningsmannen att slå när offret låg ner.

Polisen berättar att en man i 80-årsåldern varit vid bankomaten och tagit ut pengar och gick med rullator på Järntorget när han attackerades och slogs till marken. – Våldet fortsatte även när han låg ner, säger Lars Liewenborg, gruppchef för polisens avdelning för grova brott i Nyköping.

Vid rånet blev mannen av med de kontanter han hade på sig. Enligt Liewenborg har ett vittne som såg händelsen pekat ut den nu anhållne mannen, och han är känd av polisen sedan tidigare. Liewenborg räknar med att mannen kommer att begäras häktad. Mannen har ett svenskt namn.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “80-åring med rollator nedslagen och rånad i Oxelösund

 1. Givetvis är förövaren Svensk. Svensk blir man nämligen när man sätter sin fot på Svensk mark.

 2. Väldigt tuffa pojkar,Löfven o Rödhettan måste känna sig stolta över sina skyddslingar?

  Öppna gränser är det största förräderi som svenska folket blivit utsatta för. Måtte dessa två själva få en svår ålderdom.

  • AB Reinfeldt & Löven måste med det snarast sättas n i det hårdaste fängelset i Sverige och sitta där till sin död.

 3. Ironin flödar !!!!!!
  Alla utanför begåvningsreserven förstår naturligtvis vem som utfört detta oerhört tuffa tilltag att ge sig på en försvarslös ganmal man med rullator.

 4. Hur lågt kan man sjunka som människa kan man undra.Det verkar bottenlöst.Men Sverige har ju aaaldrig varit tryggare påstås det från den ljugande regeringen.Fanskapet förmodas bli häktad . Ja,det får vi väl innerligt hoppas.( Men det beror väl på nationaliteten om det blir så antar jag.)

  • Ironin flödar !!!!!!!
   Alla utanför begåvningsreserven förstår vem denna tuffing är som vågar slå ner och råna en gammal man med rullator.

Kommentera