Ingen rättighet att gå i Pride

HBTQ. Även i år kvarstår portningen av Sverigedemokraterna och Medborglig samling när Stockholm Pride inleds i morgon. Det bekräftar Prides nya ordförande Vix Viktoria Herjeryd för SvD. (Tyvärr bakom betalvägg). 

Stockholm Pride visar sin värdegrund…

– Vi är en ideell förening kulturfestival. Det är ingen rättighet att finnas på Stockholm Pride. Vi vill, och behöver, ställa krav för att det ska vara en bra mötesplats. De som vill vara en del av vår plattform behöver stå bakom och följa vår värdegrund, säger Herjerud.

-Pettersson är glad att jag inte delar Stockholm Prides värdegrund – de påstår att alla behövs men utesluter över en miljon människor och Sveriges tredje största demokratiskt valda riksdagsparti samt mängder med HTBQ-personer.

Givetvis har en förening rätt att bestämma vilka de vill ska deltaga men då borde de inte få eller ta emot bidrag i form av skattemedel. Jag hoppas dessutom att de företag som sponsrar Stockholm Pride är medvetna om att de inte vill ha en stor del av svenska folket som kunder.

Här är några av de organisationer och företag som stödjer Stockholm Pride: Stockholms stad, Svenska Postkodlotteriet, 7-Eleven, Björn Borg, TV3, Ramlösa, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, SL, Bahnhof, Spotify, Kulturhuset Stadsteatern, Clarion, Frans August, SJ, Live Media Group, Nobina, Sverigetaxi, Holmqvist Scherman, Sensus, OutTV, Carlsberg, RFSL, QX och många fler gjort tidigare.

Dagens vänster är 1930s nazister, fast med ett regnbågsfärgat ”god” stämpel på.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

19 thoughts on “Ingen rättighet att gå i Pride

  1. HBTQORSTELM medflera . Ingen ordning alls. Huvudsaken är att ingen tar skada vad gäller sexualitet. Från samhällets sida bör dock sjukdomar
    bekämpas som är kopplade till sexualitet. Den person som medvetet (en person som drabbats av sexuell sjukdom ) överför sexuell smitta till sin omgivning ska bestraffas. Men det lär vara en komplicerad process i en domstol , att leda till bevis i skuldfrågan.

  2. Jag hoppas att SD aldrig blir inbjudna till detta spektakel, och skulle de blir det önskar jag att de tackar nej med orsak värdegrunden. Tänk vilken avskyvärd syn att se Åkesson vifta med prideflaggan tillsammans med de andra nickedockorna till partiledare.

  3. Va fan Bahnhof….där blev jag riktigt besviken, är 100% nöjd med uppkoppling service integriteten och responsen men nu blir det att titta efter nåt annat bolag sånt här kan jag bara inte acceptera.

  4. förskingringskassan och arbetsförnedringen sponsrar med skattemedel =andras pengar, vad privata företag gör har vi inte med att göra. man tar dig för pannan, tror att bögcirkusen klarar sig bra ändå.

  5. Arbetsförmedlingen?
    Försäkringskassan ?
    vad i hela friden går de in och sponsrar detta? med statliga pengar?
    är detta ens tillåtet för ett statligt organ.
    fy fan vilket hyckleri

  6. Det är väl det enda vettiga beslut som denna vedervärdigt motbjudande och vidriga förening har gjort, att ”utesluta och portförbjuda” normala människor till deras onormala värld!

  7. Ingår det i deras värdegrund att lalla omkring i bara Arslet,
    fast vi har lagar som reglerar att man inte ska väcka
    anstöt hos folk??????? Enligt mig gäller Sedlighetslagarna
    även dom homosexuella? Att snacka om värdegrund när
    man själv skiter i hur man beter sig är inte trovärdigt!

  8. En (av många, många fler) som år 2018 helhjärtat ville vara en del av Stockholm Prides plattform och stå bakom samt till fullo följa dess värdegrund var C-ledaren Annie Lööf …

    https://tommyhansson.files.wordpress.com/2018/08/djyj1rfx0aaosk_.jpg

    Bildkälla: Tommy Hanssons Blogg

    Om vi tänker oss att Annie Lööf skulle komma på idén att ta med sin nyvunna manliga selfie-Pride-vän på en busstur med Skånetrafiken i Malmö … Ja då skulle Annie Lööf naturligtvis uppfylla kraven på anständig sommarklädsel. Men hur skulle busschauffören agera mot mannen i sällskap med Annie?

    Skulle det bli en brysk tillsägelse till mannen att stiga av bussen … Eller skulle chauffören utan vidare låta honom få följa med på bussturen?

  9. Priderörelsen säger att de är utsatta och att de värnar om allas lika värde och rätten att agera och uttrycka sig.
    Sen så behandlar de andra som inte tycker som dom med förakt, förnedrar och särbehandlar dessa.

    SNACKA OM HYCKLARE OCH LÖMSKA RÅTTOR !!!

  10. SD ska undvika detta spektakel så mycket som möjligt.
    De kan jobba på andra vis gällande diskriminering av olika grupper.
    När det väl kommer en djup granskning av HBTQ, RFSL och RFSU så kommer många vända dessa organisationer ryggen.
    RFSL uppmuntrar fortfarande till pedofili på förskolor. Finns material på deras hemsida som gör varje förälder toppförbannad.

KommenteraAvbryt svar