Ibland är etnicitet viktigt

MEDIA. Planet var på väg från Oslo till Arlanda vid 19-tiden på torsdagskvällen. Det lämnade gaten och började köra mot startbanan. Men där tog det stopp. En full man i 50-årsåldern ansågs störa andra passagerare så mycket att planet fick vända. Enligt VG var mannen svensk.

– Det stämmer att vi hade en omedgörlig passagerare ombord på flygningen, säger Astrid Mannion-Gibson, talesperson på Norwegian.

Hon fortsätter: – Vi har nolltolerans för störande uppförande ombord. Flyget blev inte så mycket försenat på grund av det här.

Polisen kallades till platsen och mannen greps så fort planet kommit tillbaka till gaten. – Piloten var ganska frustrerad när han kände sig tvingad att ringa till oss, säger Gisle Sveen, på den norska polisen, till tidningen rb.no.

-Pettersson tvivlar på att Aftonbladet använt samma rubrik om andra folkslag, exempelvis full somalier…påtänd afghan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ibland är etnicitet viktigt

  1. Du satte den igen Pettersson.
    Märkligt hur samhällsnytt verkar ha algoritmer som ska granskas.
    Skriver inlägg ang hiphoparen.
    Många svartingar/negrer är inte muslimer i amerkat. Angående att Trumpen lägger sig i.

  2. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Är du säker på att det inte var en ””svensk””??

  3. Samma som när straff döms ut samma brott, olika nationaliteter olika straff beroende på var man härstammar ifrån, så det där med lika inför lagen är inget annat än skitsnack..

  4. Är det nu så att det var en ”Svensk” man som var störande så säger inte det ett dugg om var mannen kom ifrån.
    I Sverige blir man automatiskt Svensk medborgare nä man sätter sin fot på Svensk mark, oavsett var man kommer ifrån.
    Denna man kunde med all säkerhet vara Turk eller Syrian eller komma från Afghanistan.

  5. Rapporterade någon MSM att männen som följde efter ASAP var drogade? Att de antastade tjejer i samband med händelsen?
    Sverige polisväsendet är dimensionerad för svenska problem…
    Det finns anledning värför Sverige har varit hela världen exempel på ett civiliserat framgåsrik land!Nu är det ett skräckexempel ..

  6. Det kan ju ha varit en ”svensk”, alltså någon medborgare från ett dysfunktionellt land i mena-området som åkt tunnelbana eller buss i Absurdistan.

KommenteraAvbryt svar