Skattemiljoner går till extremister


KOMMUNISM. Är det acceptabelt att Vänsterpartiet år efter år slussar svenska skattemedel till extremister?, frågar Daniel Schatz på SvD. Tyvärr bakom betalvägg. 

Vänsterpartiet har år efter år slussat skattefinansierade biståndsmedel till extremister. Mångmiljonbelopp har överförts till extremistorganisationer genom partiets biståndsstiftelse, inom ramen för de 75–100 miljoner kronor som årligen fördelas av Sida för att partierna ska bedriva internationellt utvecklingssamarbete.

Vänsterns internationella forums (VIF) stöd till kommunistpartier med kopplingar till terrorverksamhet och väpnad revolution har pågått i närmare ett decennium. Utbetalningarna har varit mer omfattande än vad som hittills varit känt, trots att missbruket av skattemedel uppmärksammades på ledarsidan redan 2016.

-Pettersson är inte förvånad. Vänsterpartiet har alltid varit extremister, från när vänstern stödde Hitler till dagens partiprogram där de vill förstatliga det privata ägandet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Skattemiljoner går till extremister

  • Maya

    Jag är en gammal 68_vänstermänniska.Orsak till det är att det var den tidens anda.Pragvåren m.m.Hola Bandola band spelades flitigt på stereon.,Har genom årens lopp träffat många av mina gamla vänner frän den tiden som gjort en rejäl ” kovändning Anledningen till ”kovändningen ” är att det är så uppenbart för varje tänkande och reflekterande människa att att det sitter ett fåtal och rycker i trådarna.Detta gäller i princip allt.Sug på det en stund så kanske det går upp en insikt som är obekväm och förmodligen kommet att kullkasta omvärldsbilden.

    Gilla

  • centurion

    Han brukar beklaga sig över ”vinster i välfärden”. Men är det bättre med ”förluster i välfärden” då, som blir följden av penga-regnet till kompisarna bland terroristerna. Favoriterna i Venezuela lär visst ha ställt till det nu värre än någonsin. Och här hemma deklareras fortfarande inget avståndstagande från kärnväljarna bland bilgrillarna.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: