Kvinna släpper sin 3 månaders baby i betongen – för att slåss med annan kvinna


BROTTSLIGHET. En 26-årig amerikanska, som bar sitt tre månader gamla barn i famnen, hamnade den 19 juli i ordväxling med en annan kvinna på en parkeringsplats utanför en skönhetsbutik i Georgia, USA. Den andra kvinnan slog till 26-åringen i ansiktet med en shoppingväska. Ögonblicket därefter tycks den attackerade kvinnan helt sonika släppa sin bebis i betonggolvet – för att börja slåss.

Först dagen därpå tar kvinnan barnet till sjukhus och ljuger då om hur skadorna uppkommit. Barnet dog och kvinnan har nu åtalats för mord. Kvinnan med shoppingpåsen har inte arresterats.

-Pettersson säger att moderskänslorna verkar inte överdrivna…

Mer på Daily Mail…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Kvinna släpper sin 3 månaders baby i betongen – för att slåss med annan kvinna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: