British Airways ställer in flyg till Kairo


BA sa att dess tjänster till och från den egyptiska huvudstaden skulle avbrytas i sju dagar ”som en försiktighetsåtgärd”. BA är det enda flygbolaget, förutom Egypt Air, att flyga direkt till Kairo från Storbritannien.

I ett uttalande säger  BA: ”Vi granskar ständigt våra säkerhetsarrangemang på alla våra flygplatser runt om i världen och vi avstår nu att flyga till Kairo i sju dagar som en försiktighets åtgärd!

Säkerheten för våra kunder och besättningen är alltid vår högsta prioritet, och vi skulle aldrig använda ett flygplan om det inte var säkert att göra det.” En BA-taleskvinna nekade till att ge ytterligare detaljer om beslutet och sa: ”Vi diskuterar aldrig frågor om säkerhet.”

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören är aldeles säker på att detta beslut har med klimatet och den i veckan utlovade värmeböljan över Europa att göra!


6 responses to “British Airways ställer in flyg till Kairo

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: