Stäng

10 reaktioner på “Miljövänlig elektrisk grävare ”inget utsläpp”

 1. Man vet inte om man ska gråta eller skratta åt miljömupparns klimathysteri. Nej det största hotet mot miljön är posten i haven och där är inte Sverige boven då vi har sopsortering. Utan de största bovarna är Ali Baba länderna som inte kan stava till sophantering

 2. Jag tror inte denna maskin orkar att lyfta 5 kg.
  Det finns nämligen inga som helst bevis för det i filmen.

 3. Det är i längden faktiskt ett tragikomiskt exempel för mänskligheten i miljöhysterin. Det känns hela tiden, som att miljöpolitiken blivit en mytmaskin, eller luftbubbla och används för översitteri mot väljarna och hur man mjölkar pengar från skattebetalarna. Jag hoppas politiker på alla plan kan återgå till lite mer värdighet mot den skötsamma allmänheten faktiskt. Det får väl ta sin tid men förstör inget, som redan fungerar bra.

 4. Är det en testkörning så är det OK, men annars fullkomligt vansinne! Bl a eftersom förlusterna i de olika stegen (energiomvandlingarna) gör att utsläppen blir större än att driva maskinen direkt med diesel.

 5. Vi hade en sådan generator vid strömavbrott i fjor, den drar också massvis med diesel, minns inte riktigt men tror det var 2-3 liter per timme, det kan ha varit mer för det var riktigt riktigt dyrt att använda den dygnet runt. Jag tror inte att grävaren drar lika mycket.

  1. JA fråga Greta,oraklet har nu fått något nytt storslaget miljöpris i Frankrike?? Givetvis vet hon, detta blir en jättevinst både för miljön och framförallt för samhället, jobba 2 timmar stå still och ladda i 8 timmar. detta måste tilltala vänstermupparna som ständigt propagerar för 6 timmars arbetsdag säkert ändå bättre med 2 timmar.(ironi är bäst att tillägga)

   1. Man köper naturligtvis in 4 maskiner så att man kan arbeta en full dag. Om kostnaden ter sig för stor så kanske Miljöpartiet Idioterna kan skapa en sorts grön gräv bonus. Skattepengar finns det ju i överflöd och om de ändå inte räcker är det bara att höja någon skatt.

    För vad är egentligen alternativet? Gräva vidare som vanligt och se jorden förintas om ett par år..? Greta vet svaret.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: