M+S: Så stoppar vi inte rånvågen mot unga


BROTTSLIGHET. Rånvågen som har drar fram över Sverige är en nationell angelägenhet. Vi måste nu agera snabbt och resolut för att bryta trenden, skriver Johan Forsell (M) och Axel Josefson (M) i en debattartikel i Göteborgsposten.

-Pettersson tycker det är ynkligt, ”Vi måste nu agera snabbt och resolut för att bryta trenden”, precis som om det är något nytt. Det är ingen trend utan ett permanent tillstånd. Vi har ungefär 20 personrån om dagen och moderaterna föreslår ungefär samma som sossarna. Övervakningskameror, hårdare straff, fler poliser, socialen, skolan osv.

Inte ETT enda ord om att det är invandrare som rånar svenskar eller om stängd gräns, återvandring obligatorisk utvisning, samma gamla meningslösa svammel…

Minns ni den legendariske reporter Bo Holmström? 1999 besökte han Rosengård i Malmö och talade klarspråk, ”det är invandrarungdomar som rånar svenska ungdomar”, och S+M pratar fortfarande om att agera snabbt och resolut.

Den dagen som bägaren rinner över och svenskarna börjar slå tillbaka har politikerna och journalisterna ett mycket stort ansvar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


25 responses to “M+S: Så stoppar vi inte rånvågen mot unga

 • grunehetgrot

  Att stoppa muslimernas fruktansvärda kriminalitet är nog lika omöjligt som att stoppa klimatförändringen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  MODERATERNAS fd.LEDARE och fd. SVERIGES STADSMINISTER
  FREDRIK REINFELDT…

  ÖPPNA ERA HJÄRTAN !
  // Fredrik Reinfeldt. Moderaterna

  TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE !
  // Fredrik Reinfeldt. Moderaterna

  Och nu ska dessa moderater spela Jungfru Maria och Sveriges försvarare, för detta kaos och terror som deras parti och ledare var med att skapa.

  Hycklande ynkryggar…knähundar !

  Sent ska syndarna vakna….kanske så dags nu….är det för att de inser att de själva och sina nära och kära oxå blir utsatta för denna kulturberikning!?

  IDIOTIN ÄR TOTAL !

  Gilla

 • NALLEN

  Det är väl först nu som politiker börja vakna upp och anledningen är att rånarna nu kommit fram till att dom stora pengarna finns i dom områden där bara dom RIKA bo, så vad jag har förstått så har bytet från några hundralappar och kanske en mobil men i dom nya jaktmarkerna så blir bytet istället en rolex klocka med ett värde på runt 100-150 tusen kronor och plånböckerna är absolut mycket fetare.
  Så jag antar att det nu är bråttom att få stopp på detta omedelbart och nu kan man se hur handlingskraftiga våra politiker är men det är först nu när dom själva drabbas av det som vanliga tvingats leva med i decennier och försökt få politiker att göra något åt saken, men istället har alla svenska som försökt få politiker att öppna sina ögon istället fått kastat i ansiktet att man är rasist eller högerextremist.

  Gilla

 • Hanna

  Vi har hört upprörda politiker så många gånger nu de senaste åren att jag tappar räkningen. Har det hänt något för det?? Och han som sagt sanningen hela tiden kan man fortfarande inte prata med utan att hängas ut i media och i Riksdagen…

  Gilla

 • Lukas

  Om inte Sveriges radio och television var genompolitiserade och vänsterkorrumperade hade de kunnat dra igång ett program som hette
  Är du smartare än en politiker. Garanterat skulle åtminstone cirka 20 procent av befolkningen utklassa alla sjuklöverpolitiker och få dessa att te sig som lallande clowner. Vilket de förvisso ändå gör varje gång de visas upp offentligt.

  Sen har vi ju andra sjuklöverpolitiker av den klassen som president Trump kallar ”väldigt begåvade”. Vad det betyder är i klartext: En lallande clown ter sig extremt begåvad i jämförelse.

  Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Rånar dom bara PK idioter så bör dom få straffrabatt på flertal.

  Gilla

 • ponnsan62

  Herre min skapare har några moderater vaknat…kan inte vara sant…samma nickedockor som dom andra partierna..
  Ring Snickesnacki han har lösningen.

  Gilla

 • Blodsven

  Skulle samma två fåntrattar som varit med och skapat skiten, ha någon lösning på vansinnet de skapat? Finns bara en lösning, och det är att byta ut de ”folkvalda” oduglingarna vid makten….

  Gilla

 • SVENSK

  Konsekvensen blir att SVENSKA barn och ungdomar inte kan känna sig säkra någonstans och snart inte heller någon gång. Följden på det blir undandragande i många fall och sedan följer ytterligare diskriminering på både arbets-och bostadsmarknaden samt i bidragssystemen och av polis- och rättsväsendet (se fallet och justitiemordet på Tony Ledel som försvarade sin styvsons hem/tomt där ett invandrargäng olovligen befann sig.

  https://petterssonsblogg.se/2019/02/22/tony-ledel-doms-till-18-ar-for-mord-trots-formildrande-omstandigheter/

  )
  En ytterligare konsekvens blir olust hos SVENSKAR att sätta barn till världen. Det är detta som är en del av Folkmordet på den etniskts SVENSKA Befolkningen! T o m enl FN!

  Gilla

 • ossie

  Som vanligt bara snack och ingen verkstad.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Om Trump skulle få tillbaka bar lite av sitt förstånd så kanske han kunde övertala Sveriges Överintelligenta s.k statsminister att utföra sitt jobb.

   Gilla

 • Anders Karlsson

  Petterson är synnerligen klartänkt. Läser hans ariklar och tänker, så är det. Trodde jag var ensam om att se galenskapet….

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det vi bör får bort är den vidriga rasismen!

  Stackare, behöva tvingas till att råna!

  Svensken måste tydligen indoktrineras ännu hårdare! Vad är det som är så svårt för dumsvensken att förstå att han skall lämna allt till ockupanterna!

  Det är dags att skicka föräldrarna till dom barn som har något att bli rånade på till Gulag och frånta dom vårdnaden!

  Problemet med att man blir ihjälslagen om man inte har något att bli rånad på, det får vi ta då, som en ny spännande och berikande ”utmaning”!

  Gilla

  • grunehetgrot

   Rasism existerar inte. Det är bara ett modeord skapat av sossarna och kan bara appliceras på Svenskar.
   Jag har aldrig hört att en invandrare kan vara rasistisk mot en Svensk.

   Gilla

 • Göran

  Oron handlar inte om att tusentals och åter tusentals unga och gamla med ”fel” Svenska rastillhörighet traumatiseras som brottsoffer.

  Oron handlar om riskerna med självförsvar mot de import-kriminella rasistaporna med uttalade ambitioner att via våld bli ”Herrefolk” över Sverige!
  Sätter folk igång och försvara sina nära och kära eller söker hämnd, så inträffar den självklara konsekvensen NU!
  Myndigheter & PK-media har samarbetat med Import-kriminella och trampat på offren, så självförsvar innebär att bekämpa även dessa med alla medel!

  Gilla

 • Bozze

  Ett sätt att effektiv stoppa alla rån av dyra klockor skulle vara att byta armbandet på alla Rolex och Breitlings till ett med texten ”Sno inte detta ur”

  Borde kunna finansieras genom en statlig fond

  Gilla

  • Nils Dacke

   Fast skrivet på några andra språk än svenska, annars fungerar det inte.

   Gilla

   • Bosse

    Alla som passerar gränsen in i Sverige blir svenskar och därmed flytande i svenska språket.
    Annars får man lägga in detta i första lektionen i SFI

    Har dom dessutom onanerat på tunnelbanan är dom hedersmedborgare och får frisedel mot alla hyss som dom kan tänkas utföra

    Gilla

 • Gringo

  Man kan se det såhär, att 80-90 procent har regeringen och PK importerat eller bjudit in till Sverige. Vi har inte fått mycket tillbaka av dem, och nu ska ingen av de som står bakom allt de här erkänna att de gick åt helvete. Allt vi har fått är våldtäckter, rån, mord, sprängningar, bilbränder, tiggeri, välfärd som går på knäna och en polis som befinner sig i fritt fall. Undra när regeringen och PK vågar ta och stoppa allt de här, för det är inte speciellt svårt. Till och med lilla jag vet hur man gör.

  Gilla

 • turrim

  Ynkligt. Kompromissen efter ältande i riksdagen och Annie dragit i långbänk blir nog höjd energiskatt.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vi skriver nu 20 juli 2019 i almanackan.

  Om nu svenska politiker undrar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: