Misshandlade mamman när hon inte hade slöja


Den 22-årige mannen var förbittrad på sin mamma och undrade varför hon inte hade slöja. Han slog till henne med knytnäven. Nu döms han till två månaders fängelse.

År 2011 var Meriton Kozhani, 15 år, då tyckte han att han blev illa bemött och att polisen skulle ta det lite lugnare. Mer på Sveriges Radio. 

Meriton Kozhani, född 1996, har dömts vid 13 olika tillfällen för olika brott. Man kan undra hur mycket han ställt till med och som han inte åkt fast för. Kozhani bedöms emellertid som fullt psykiskt frisk.

Kozhani blev första gången föremål för myndigheternas intresse i samband med den stora branden i Berga 2011. Han fanns med i det gäng som identifierades som inblandade i händelserna som föregick branden och omhändertogs som 15-åring enligt LVU, läs gärna om de unga ”svenska” män som åtalas för branden i Berga centrum år 2011 och hur media beskrev dem. Kozhani frikändes emellertid av Kalmar tingsrätt den gången.

Sedan har det emellertid blivit flera domar. Han har dömts för att ha attackerat en barberare med en cykel och slagit honom i ansiktet. På länssjukhuset hotade och ofredande han personalen, skrek könsord mot en sköterska och dödshotade en annan. Han besökte då akuten efter att ha blivit knivhuggen i hjärtat i Berga centrum.

I slutet av 2018 dömdes han för 21 olika brott till fängelse i 16 månader. En av punkterna var då att han i oktober 2017 överfallit sin pappa, slagit honom i ansiktet och jagat honom på en åker skrikande ”Allahu Akbar”.

Hovrätten ändrade emellertid fängelsestraffet till skyddstillsyn!!! Den unge mannen försattes på fri fot och istället för fängelse fick han skyddstillsyn och skulle genomgå Kriminalvårdens behandlingsprogram One to one.

22-åringen har kontaktförbud vad gäller pappan från den 30 april i år till 30 november.

Trots det sökte han upp pappan den 24 juni i år. Han ringde till pappan och befann sig utanför föräldrarnas bostad, men dörren öppnades inte. När den unge mannens mamma lämnade bostaden för att gå till jobbet, var sonen fortfarande kvar utanför och hon sökte upp honom.

De båda pratade och 22-åringen sa att han ville prata med sin pappa. Mamman sade att det inte gick. Sonen blev efter hand allt mer aggressiv. Han krävde att hon skulle sätta sig och inte gå till jobbet och frågade varför hon var rädd för sin son.

Kozhani blev riktigt arg och frågade varför hon inte bar slöja. När hon reste sig tog han tag i hennes hand och gav henne ett slag med knuten hand mot ögat.

Mamman lyckades slita sig loss och försökte springa mot säkerheten i bostaden. Sonen hann emellertid upp henne och började slita och dra i henne. När pappan sprang ut började sonen förfölja honom istället.

Det hela slutade inte förrän polisen kom på plats.

Meriton Kozhani, har erkänt händelseförloppet. Men han säger att han slog mamman bara för att han såg att hon hamnat i ett chocktillstånd av rädslan att se honom. Han säger att han bara ville tala med föräldrarna och är djupt ångerfull.

-Pettersson säger 22 år och 13 domar, med ett belastningsregister långt som en mindre bok. Har härjat sedan 2011 och går fortfarande lös. Ska herr Kozhani få mörda någon innan han låses in, eller kommer han att bli terrorist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Misshandlade mamman när hon inte hade slöja

 • Cirkus Sverige.

  Och såna vill PK-batikhäxorna och feministiska hycklande knähundar ha hit till Sverige, för dessa är ju EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

  Sverige behöver akut psykvård !

  Gilla

 • nosferatu

  Hur är denna kriminellt belastade figur till glädje för landet Sverige, oss medborgare och vår välfärd?
  Är säker på att familjen har ett hemland någonstans och eftersom han uppenbart inte trivs i det svenska samhället, så finns det väl bara en lösning.

  Gilla

  • Maja

   Lösningen finns men det kraftiga motståndet av våra kära medborgare med Elin Ersson i spetsen vill ha dessa våldsmän kvar i landet.
   I dream about ….. Her name is Elin Ersson.
   Morgan Johansson och andra snömosar i vår så kallade regering skall skämmas ordentligt.
   När skall de ta hand om landets egna problem innan de lägger sina stora näsor i blöt utomlands.
   Sverige är ett laglöst land numera.

   Gilla

  • maar

   UUUT !!!! och hela klanen med.

   Gilla

 • ossie

  Psykiskt frisk ?? Hela islam borde klassas som en psykisk sjukdom.

  Gilla

  • Maja

   Att klä sig heltäckande även vid badstranden och dölja ansiktet är konstigt, onormalt.
   Att tvingas be flera gånger per dag samtidigt som många begår brott och lever rövare, är det för att bli förlåten för sina synder mot oss?

   Gilla

 • ruben

  Alltför många tycks bli kriminella, uppfyllda av obegripligt hat och våld när de växt upp i vanlig muslimsk kultur. Han passar tydligen inte att leva i en demokrati, visserligen svensk men ändå demokrati. Varför håller våra myndigheter på med detta olagliga och hopplösa experiment? D.v.s. tvångsblandning av udda mer eller mindre dysfunktionella kulturer i en gång ett ganska välfungerande fredligt samhälle med goda utsikter. Det leder inte till något gott. Det leder inte till lönsamhet. Se och lär med Malmö, som varnande exempel. De har kommit längst i det misslyckade invandrarexperimentet. Minusbudget på 5,5 miljarder/år trots över 300 000 invånare. Sverige behövde aldrig det här. Varför lär sig ingen? Man kan bara spekulera i hur många miljarder och år av utveckling samhället tappat de sista 50 åren.

  Gilla

 • Tony

  Bara att se hans självgoda tryne gör en blixtförbannad,
  detta skadedjur skulle givetvis förpassas hem till den grotta
  han kommit ifrån ifrån., han vet att han kan bära sig djävligt
  åt tack vare skämtet till straff . Sitter det bara Sossar och
  Miljöpartister i hovrätten?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det visar att hijab inte är frivilligt i Kalmar.

  Gilla

 • per22

  Varför skall denna psykopat försörjas av svenska skattebetalare?
  Han har inget positivt att tillföra landet. Skicka ut fanskapet.

  Wikipedia/psykopati definition
  Missbruk och kriminalitet är vanligt, detta delvis beroende på att en av de dominerande särdragen för en psykopat är brist på impulskontroll.

  Gilla

 • Genuspedagog

  Jag tror han är en invandrare.

  Gilla

 • Brasklappen

  Hela familjen och släkten borde skickas ut! Denna dåre på 22 år kommer att mörda någon eller bli terrorist och 7klövern bär hela ansvaret över en vansinnig och ansvarslös asylpolitik! Sverige och dess folk behööööver inte fler asylsökande, – STÄNG GRÄNSEN!!

  Gilla

 • Kungen

  Ut med kräket

  Gilla

 • Tanten

  Hur är han uppfostrad?

  Gilla

 • Maja

  Mentalt sjuk måste han vara. Skicka honom hem till Afghanistan där han hör hemma.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: