Återigen demonstrerar afghaner utan asylskäl i Stockholm


INVANDRING. Återigen demonstrerar afghanska migranter utan asylskäl på Norra bantorget i centrala Stockholm. Nu är parollen ”Låt oss leva” för att få stanna i Sverige trots att de fått avslag på sina asylansökningarna. De saknar asylskäl. 

– Jag vill stanna i Sverige, säger Masuoma Ataayi till tidningen Mitti. Hon är en av de hittills drygt 40 afghaner som samlats på Norra bantorget för att de inte accepterar Migrationsverkets och migrationsdomstolarnas beslut och lämna Sverige.

Masouma saknar asylskäl men tycker att hon bör få stanna i Sverige ändå eftersom kvinnor diskrimineras i Afghanistan.

-Pettersson tycker det är illa att kvinnorna i de muslimska länderna behandlas illa men det kan knappast betyda att Afghanistans 18 miljoner kvinnor ska få flytta till Sverige.

Masuoma kan eftersom hon saknar asylskäl bli arbetskraftsinvandrare, det är en möjlighet för alla men Masuoma har under de fyra år hon varit i Sverige inte tagit några steg i den riktningen.

Det är säkert problem att leva i Afghanistan, inga bidrag tickar in på kontot varje månad men 35 miljoner människor bor där och utvecklingen går framåt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


15 responses to “Återigen demonstrerar afghaner utan asylskäl i Stockholm

 • Anders Karlsson

  De har väl redan fått en chans? Gymnasiestudier och klarar du det och skaffar jobb får du stanna. Nu vill de stanna och dricka nektar varje dag trots att de redan brutit avtalet.
  ”Jag vill stanna!” Jag vill att du åker hem. Ingen betalar min semester (jo, jag gör)…

  Gilla

 • Westminster

  majoriteten av dem kommer inte ens från Afghanistan utan ifrån grannländerna men seglar in som äkta afghaner för att dupera migrationsverk och politiker. Det brinner fler bilar i Sverige än i Afghanistan och troligen skjuts det mer i svenska storstäder än tex Kabul så skyddskälen är 0. Flertal länder vet att inga krig förekommer i landet och Pakistan har skickat hem hundratusentals utan nägra problem. I en SVT-dokumentär för några år sedan så visades det sig att inga av de som skickades till Kabul flyplats blev arresterade eller miste sina liv utan de blev upplockade av tjocka släkten och andra tog sig vidare själva……
  dessa lyckosökare med smak för dyra märkeskläder syns inte till i tex Portugal eftersom där får man inga bidrag-case closed

  Gilla

 • svarten

  jag stödjer återinvandring av muslimer

  Gilla

 • odalkvinnan

  Hur ligger det till med antal skjutningar i Sverige per capita jämfört med Kabul?
  Åk hem och ändra på det hela då! I Europa kämpade man sig till våra rättigheter. Våra förfäder byggde landet. Nu raseras det. Åk hem och ändra på det för det har vigjort. Åk inte snålskjuts samtidigt som ni bråkar. Alla ska dra sitt strå til stacken enligt västerländskt tänkande. Visa det eller dra vidare!

  Gilla

 • Suzie

  I det lilla samhälle där jag bor så har kommunen tagit emot över 100 id lösa vuxna afghaner på några år som får åtnjuta vip status på alla sätt.Som tack begår majoriteten av dessa brott av allehanda slag,paradbrottet är att sälja droger på öppen gata , och dessa har skapat mycket kaos,oro och otrygghet i samhället som deras beskyddare i kommunledningen S gör allt för att mörka och tysta ned men det går inte längre.Ett migrantgäng fick tillgång till en nedlagd fabrikslokal av okänd anledning och där startade de genast upp med att tillverka en sorts haschtobak de sålde,och givetvis har de tagit den kunskapen med sig från hemlandet.Detta pågick under flera år innan kommunen och polisen satte stopp och nu väntar rättegång i brottsparadiset Sverige.Genom att Löfvenregimen liksom tidigare regimer aktivt bjuder hit all världens grova kriminella gangsters som sysslar med bla knarkhandel så ökar ju droganvändadet lavinartat i Sverige vilket synes vara en högst medveten agenda Löfvenregimen och medlöparna i msm och sjukklöverligan bedriver.

  Gilla

 • Maja

  Det råder ingen krig eller stora problem i Afghanistan. Vissa av dem åker hem och använder Sverige som bank.det berättade en afghan för mig .var tredje månad är han här och kasserar till sitt livsuppehälle och lever i sitt land, flyktingpojken som säkert har ett hem även här som vi bekostar.

  Gilla

 • Nicklas

  Ofattbart att det ska daltas med denna storljugande grupp. Det är säkrare där i Afghanistan än i vissa stadsdelar i Stockholm. Ut me packet!!.

  Gilla

 • SVENSK

  Utlänningar, i synnerhet illegala ska inte ha rätt att ha egna demonstrationer i Sverige.

  Gilla

 • ossie

  Dessa lögnhalsar och bedragare borde skickats hem för länge sen.

  Gilla

 • Ali

  Låt kvinnorna från Afghanistan komma till Sverige och kasta ut en Svensk batikhäxa för varje som kommer.
  Det skulle bli en samhällsvinst i slutändan.

  Gilla

 • Maya

  Kan inte dessa kravmaskiner ta och åka hem någongång.Glöm inte att ta med Khavari.

  Gilla

 • Kungen

  Skit samma var dom kommer från. Enkel biljett hem bara. Inget snack och ingen media. UT !!

  Gilla

 • Olof.p

  Det finns ett bra sätt för kvinnor att få ett bättre och mer jämställt liv, gå ur muslim- sekten och bli kristen. Vi kan för övrigt förbjuda terroristsekten islam i Sverige, och i resten av världen också.

  Gilla

 • Argus

  Är det inte så att minst hälften av ”afghanerna” kommer ifrån Iran och borde enligt PK-nomenklatur kallas ”iranier”?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: