Döms för misshandel av fru och barn – skyllde på ramadan

BROTTSLIGHET. En pappa från Dalsland döms mot sitt nekande till sex månaders fängelse för att ha misshandlat sina två barn och sin fru. Mannen döms för fem fall av misshandel. Han ska enligt tingsrätten bland annat ha stoppat in papper i sin tvååriga dotters mun, samtidigt som han slog henne på händer och fötter.

Den dömde mannen sa inledningsvis till polisen att han under ramadan, då misshandeln ska ha inträffat, varit så hungrig att han inte kunde kontrollera sig. Mannen förnekar brott.

Sveriges Radio 

-Pettersson säger att muslimen borde äta fläsk så blir han gladare….en retorisk fråga som jag funderat mycket på, är det islam som gör muslimerna tokiga eller är det de tokiga som blir muslimer…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Döms för misshandel av fru och barn – skyllde på ramadan

  1. Sålänge Mohammed inte våldtar 9 åringar i sexuellt slaveri på heltid är Morgan Johansson på könsdiskriminerarnas sida med våra pengar.

Kommentera