Döms för misshandel av fru och barn – skyllde på ramadan


BROTTSLIGHET. En pappa från Dalsland döms mot sitt nekande till sex månaders fängelse för att ha misshandlat sina två barn och sin fru. Mannen döms för fem fall av misshandel. Han ska enligt tingsrätten bland annat ha stoppat in papper i sin tvååriga dotters mun, samtidigt som han slog henne på händer och fötter.

Den dömde mannen sa inledningsvis till polisen att han under ramadan, då misshandeln ska ha inträffat, varit så hungrig att han inte kunde kontrollera sig. Mannen förnekar brott.

Sveriges Radio 

-Pettersson säger att muslimen borde äta fläsk så blir han gladare….en retorisk fråga som jag funderat mycket på, är det islam som gör muslimerna tokiga eller är det de tokiga som blir muslimer…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Döms för misshandel av fru och barn – skyllde på ramadan

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: