Stäng

Invandrarnas terror ökar i det offentliga utrymmet

ISLAM. Vi har många gånger skrivit om islams steg för steg taktik, små obetydliga steg som halalstränder, böneutrop, bön på arbetstid, särskild mat osv. Det har under åren kommit rapporter om att arabiska invandrare tar över badstränder och badhus, i Oxelösund, Södertälje och Malmö. 

Eftersom politikerna är för fega flyttar invandrarna gränserna i sina försök att erövra det offentliga utrymmet och ursprungsbefolkningen får betala med otrygghet och med högre skatter. Nu har temperaturerna stigit och inte på grund av klimatkrisen utan till utomhusbaden.

På en video, ser vi åtta arabiska män i Oststadt-poolen i Essen-distriktet Freisenbruch, som misshandlar två badvakter. Tidningen Bild.de rapporterade att männen först provocerade en av badvakterna med att stänka vatten på honom och sedan misshandlade mannen. En kollega kom till undsättning men fick också stryk. I tumulten skadades också en 12-årig flicka. När en tredje badvakt anslöt så gav förövarna upp.

Videon visar tydligt varför antalet anställda i säkerhetsföretag ökar och vi får flytta resurser från vård och skola.

Freisenbruch

-Pettersson säger att allvarliga upplopp med dödsoffer kommer allt närmare,  jag undrar när Statsminister Löfven (S) och de andra kommer kommer att ta invandringskrisen på allvar eller om de tänker fortsätta låtsas som plastpåsar och sugrör är våra största problem.

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Invandrarnas terror ökar i det offentliga utrymmet

 1. När ska Löfvén inse att det är han själv som är det största problemet?

 2. Jaja man får se det positiva…och det är att dårarna slåss med plaststolar istället för knivar och påkar.

  Vad säger förresten MP om platsstolar….att förbjuda dessa vore väl rasism om jag känner partiet rätt.

 3. Den enorma aveln av sysslolösa muslimer är om möjligt minst lika stort som anhöriginvandringen är då uppfostran i det närmaste obefintlig i Sverige.

 4. Tänk efter själv vad du tycker om muslimska invandrare. Så tycker alla andra svenskar också. Släng ut dom jävlarna tycker alla svenskar. De som tycker annorlunda är vänsterfeministerna som alltid tycker tvärt om. Gammelmedia med SR och SVT är det samma med. De ger oss en förljugen bild av verkligheten för att passa in i deras mål som verkarae var att förinta oss svenskar.
  Hans Rosling hade bevis för att media ger oss en helt felaktig bild av världen.
  Aporna på Skansen har fler rätt på kunskapsfrågorna om världen än universitetsstudenter. Då är det riktigt illa.

  1. Enligt undersökningar år tillbaks är en majoritet av Svenskarna positiva till invandrare och invandring.
   Hur förklarar du att 82% av befolkningen röstar på invandrarvänliga partier?

   1. Hörde om ”nån” Stefan som skulle ha sagt ( när han trodde att endast hans närmaste vänner hörde ) : Att det spelar ingen roll hur folket röstar, det viktiga är vem som räknar rösterna !

    En förklaring till resultatet !

 5. De flesta behöver inte läsa i böcker hur vansinningt det är att ta hit folk från medeltida länder. Det är uppenbart att de kommer ALDRIG att passa in i vårt samhälle och vill inte heller. Deras mål är att ta över och låta oss betala….

 6. Jag såg på löpet att tydligen gillar Svensken invandrare men man vill tydligen inte bo bland dom.

 7. Efter att ha läst ”Framtidens arab : en barndom i Mellanöstern” en självbiografi i tecknad form, så förstår man att den kulturen inte tillför någonting positivt. Han bekräftar exakt det som vi kan se idag i Sverige. Rekommenderas varmt. Lättläst som sagt, i tecknad form. Finns på bibliotek.

  1. Den framtida andelen muslimer beror till stor del på hur generös den svenska invandringspolitiken kommer att vara, men nedan finns en preliminär prognos:

   År 2020: 1 av 6 (16%), motsvarande cirka 1,7 miljoner muslimer.
   År 2030: 1 av 4? (25%?), motsvarande cirka 2,8 miljoner muslimer.
   År 2040: 1 av 3? (33%?), motsvarande cirka 3,9 miljoner muslimer.
   År 2050: 1 av 2? (50%?), motsvarande cirka 6,2 miljoner muslimer. (Källa; nedre länken ovan.)

   Naturligtvis kommer detta påverka beteenden i Sverige!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: