Invandrargäng, sparkar, slår och kör in pistol i munnen på svensk kille


BROTTSLIGHET. En video som nu sprids på nätet visar hur en svensk kille blir förnedrad, misshandlad och tvingas öppna munnen så invandrargänget kan stoppa en pistol i hans mun. De tvingar även honom att dansa för dem och att pussa på pistolen, som de kallar ”tabbe”, slang för ”tabanja”, hämtat från turkiska tabanca, som betyder pistol.

Det är oklart när och var detta inträffade samt vilka omständigheter som förelåg, men det verkar vara invandrarna som lagt ut filmen (som är borttagen från Youtube) med något syfte. Kanske för att visa hur tuffa de här och hur lätt det är att förnedra en svensk.

-Pettersson säger att vi ser effekterna av 40-års kravlös och konsekvensbefriad invandringspolitik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Invandrargäng, sparkar, slår och kör in pistol i munnen på svensk kille

 • Kungen

  Vilda apor ska inte bo här

  Gilla

 • havemydoubts

  Kolla in TV-kanal 12, programmet Kronofogden. Där kan ni se hur detta klientel hotar och ibland går till handgripligheter. Polisen får oftast komma dit och hjälpa till med utmätningen. Storbritannien har alltså samma problem som vi, eller kanske ännu värre?

  Gilla

 • Sven

  Petterssons ”vi ser effekterna av 40-års kravlös och konsekvensbefriad invandringspolitik” skall vara ”vi ser effekterna av 40-års invandringspolitik”. De här beteendena sitter djupt.

  Gilla

 • Brasklappen

  SOCIALDEMOKRATERNA och deras medlöpare SVT njuter när Sveriges befolkning mördas, våldtas, misshandlas, hotas exempelvis av Afghaner i KIL…..Av somalier i Örebro osv…..Det är de socialt utsatta svenskarna som drabbas först och värst. S.k. ”enkla jobb” som Stefan Lövfen yrade om går inte till våra egna ”lågpresterare” utan till importerade avskum, de går före i kön både till dessa ”jobb” och på socialen….ARABER/MUSLIMER går före och är en grupp 7klövern prioriterar, de behöver inte ens pass eller ID för att få asyl i Sverige….Det räcker med att komma från ett muslimsk skit- U-land för att få en biljett till livstids försörjning här….Självklart ska dessa identitetslösa även få ta feta släkten till Sverige…..UT med kriminella men så länge 82% efterblivna röstar för detta kommer det bara att bli värre….Stefan Löfven drar nog en handtralla då och då när han tänker på vilken förnedring befolkningen genomlider, Stefan är en pervers typ….

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  De senaste decenniernas blattefiering kommer att kosta Sverige enorma pengar på olika fronter, det senaste är uteblivna turistinkomster…

  https://www.friatider.se/turister-varnas-f-r-sverige-omfattande-kriminalitet-och-terrorism

  //Gunnar

  Gilla

 • Kurt

  Tänk om man fick göra som man vill……Ladpressen skulle gå på högvarv

  Gilla

 • Fjölet

  det bara fortsätter och fortsätter med att trycka ned våra ungdommar och våra gamla försvarslösa för att visa att de skall ta allt i från svenskarna
  Och Mp och Löfven och resten av politikerna nästan lovordar brottsligheten.
  nä fy fan.
  ge våra ungdommar filmjölk och de nykomna nyproducerade lägenheter
  vad fan är det för fel på dessa mäniskor f’ låt politrucker.
  som totalt struntar i vad som händer med VÅRA medmäniskor och barn .
  VÅRA är med vad jag svenskarna som betalat och strävat i vårat samhälle för en framtid, nu kan vem som helst pissa oss tillbaka till forntiden.

  Gilla

 • Nicklas

  Vi har släppt in jävulen rätt in i vårt hem. Känns långt bort till nästa val.

  Gilla

  • Janne

   DOM har släppt in djävulen, inte vi. Inte jag i alla fall.

   Gilla

  • Kurt

   Och vad vänta du dig efter nästa val? Kanske bara 80% som rösta på vansinnet. Och sen igen diverse krumelurer för att kringgå demokratin. Det ända som kunde ändra det hela se vi i de länder som revoltera i Östra Europa. Men då Svensken inte ha en ryggrad och likna en så kallad mollusk kan vi glömma detta alternativ.

   Gilla

   • centurion

    Vad folk röstar på är en sak. Valresultatet är något helt annat. För däremellan kommer fix o trix från Valmyndigheten.

    Gilla

 • Kungen

  Dags att sluta fjanta. Identifiera dom och sedan enkel biljett tillbaks till medeltiden. Enda lösningen på dessa problem

  Gilla

 • ruben

  Är det den avundsvärda kulturen, som ledande politiker tycker att Sverige behöver berikas med? Det här kan enkelt kategoriseras hatbrott. Politikerna kan ju fantisera om sin egen framtid när de med så stor envishet pådyvlar Sverige dessa primitiva hatare. Det ska gå att spåra och få tag i den illegala pistolinnehavaren om någon är intresserad att göra jobbet. Men samhället lägger tyvärr mer resurser på s.k. näthatare, som säger sin mening utan att använda våld.

  Gilla

 • fete

  Vad gör dessa inavlade idioter i sverige….

  Gilla

 • Lellegoo

  Media kan väl tänkas plocka upp historien och botanisera i förövarnas uppväxt. I slutändan är de nog helt utan skuld. Offret har bara en biroll i artikeln.

  Gilla

 • Ali

  Inga facebook uppror från sanningsförnekarna.

  Gilla

 • Erling

  Bara en stilla begynnelse, mångkulturens välsignelser kommer snart att forsa fram likt Niagara-fallen!

  Och den ljusnande framtid är vår!

  Gilla

 • turrim

  Total tystnad från Statsministern om den senaste veckans angrepp på flera platser. Det är trevligare att dansa bland tjejerna på Rivieran än att möta förbannade och rädda svenskar i Kil.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: