En del tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra


INRIKES. -Pettersson inser att ministrar kan behöva flyga för att utnyttja sin arbetstid på ett bra sätt och att det kan vara svårt att åka kollektivt av säkerhetsskäl men en minister borde inse att andra människor också kan ha skäl för att leva och göra som de gör. 

Men vill ni höra finansminister Magdalena Andersson (S) tala om att det absolut viktigaste DU kan göra för klimatet är att inte flyga. Det flög hon från Stockholm till Visby för att tala om.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “En del tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra

 • Onkel Björn

  Magdalena får säga vad hon vill. En semestervecka i Göteborg, med tåg från Stockholm är mycket dyrare än 1 vecka i Turkiet, med flyg. Vad tar man. Sen får det bli mer koldioxidutsläpp. Money rules.

  Under de senaste 10 åren har det kommit nästan 1 miljon nya människor till landet. En allt för stor del med flyg från mena länderna. När uppehållstillstånden är klara tar man flyget hem och hälsar på släkt och vänner. Och släkt och vänner flyger hit och hälsar på. En massa co2 utsläpp. Gissar att ingen av dessa klimatkompenserar, det är det bara dumma svenskar som gör.

  För att klara alla dessa nytillkomna i landet har det byggts en hiskeligt massa nya bostäder. Återigen en massa utsläpp och klimatpåverkan.

  Det är mycket co2 som sprids över landet tack vare importen av alla dessa nya medborgare.

  Och vi etniska svenskar som jobbar och betalar skatt får ju försörja allt för många av dessa nya och vi straffbeskattas också för all den klimatpåverkan som invandringen har fört med sig i form av alla dessa miljöskatter.

  Så Magdalena sluta att prata klimat och miljö, ägna dig istället åt att skära i statsfinanserna.

  Gilla

 • Tanten

  Pettersson.
  Du såg rätt. Vår stadsminister var i Frankrike och såg fotbollsmatchen.
  Och sedan gullade han med fotbollstjejerna!.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Almedalsveckan närmar sig sitt slut och därmed börjar besökarna också lämna ön. I år har färjetrafiken sett en nedgång i bokningarna – men för flyget ligger resandet stabilt.

  ”Flygplatsen i Visby har tre gånger så många resenärer jämfört med veckan innan”, säger Robert Pletzin, presschef på Swedavia.

  Gilla

 • Kent

  Dubbelmoral är minst dubbelt bättre än en moral hälsar socialdemokraterna.

  Gilla

 • Billy Boy

  Av finansminister Magdalena Anderssons korta svar framgick det inte klart hur hon flög från Stockholm till Visby.

  Kanske hade hon bokat in sig på det gröna, miljövänligaste lågpris-flygbolaget som finns att tillgå på marknaden nämligen MP (Miljö Piloterna) …

  Bolaget erbjuder redan nu både nöjesresor och tjänsteresor, som är garanterat fria från koldioxidutsläpp eftersom bränslet som tankas är 100% fossilfritt.

  Gilla

 • rustibus46

  Politiker flyger och lever lyxliv.Svensson som
  betalar kalaset, ska känna skam, inte flyga
  köra bil, och mkt mera.Arma land

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Man kan tro att detta klipp är ett skämt…men, det är SOCIALDEMOKRATIN I ETT NÖTSKAL !

  KOM IHÅG ATT DESSA STYR SVERIGE !

  Man kan tycka att de som styr ett helt land bör besitta intelligens och förstånd….men här är ett bevis (av många) att Sverige är på väg mot totalhaveri.

  ”Bara en idiot röstar på en annan idiot som agerar för sin egen och sin familjs terror och död.”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: