Tunisien förbjuder niqab i offentliga lokaler


ISLAM. Tunisiens premiärminister Youssef Chahed har infört ett förbud för den ansiktstäckande slöjan niqab i tunisiska förvaltningar och institutioner. Förbudet har införts på grund av säkerhetsskäl.

Chahed ska ha undertecknat ett dokument som innebär att den som täckt sitt ansikte ”förbjuds tillträde till offentliga förvaltningar och institutioner”.

Reuters

-Pettersson säger att burka och niqab hör inte hemma någonstans, inte ens i Medeltiden, inte islam eller för den delen…

Tunisien är ett muslimskt land, i Sverige tycker många att muslimer ska få be på arbetstid. Märkligt att någon anställer folk som vill be på arbetstid.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Tunisien förbjuder niqab i offentliga lokaler

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: