Tunisien förbjuder niqab i offentliga lokaler

ISLAM. Tunisiens premiärminister Youssef Chahed har infört ett förbud för den ansiktstäckande slöjan niqab i tunisiska förvaltningar och institutioner. Förbudet har införts på grund av säkerhetsskäl.

Chahed ska ha undertecknat ett dokument som innebär att den som täckt sitt ansikte ”förbjuds tillträde till offentliga förvaltningar och institutioner”.

Reuters

-Pettersson säger att burka och niqab hör inte hemma någonstans, inte ens i Medeltiden, inte islam eller för den delen…

Tunisien är ett muslimskt land, i Sverige tycker många att muslimer ska få be på arbetstid. Märkligt att någon anställer folk som vill be på arbetstid.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Tunisien förbjuder niqab i offentliga lokaler

  1. De får söka asyl i det öppenhjärtliga trygga och heligt mångkulturella Sverige istället med sina nattsärkar för här blir det inga förbud i den fria religionens namn som det så fint heter !

  2. Och i Sverige får du automatiskt skadestånd om du söker jobb i niqab och sen inte får jobbet…..

Kommentera