Malmö är otryggats i Sverige

BROTTSLIGHET. Malmöstadsdelen Fosie har störst andel personer i landet, 65 procent, som känner sig otrygga och stannar hemma på grund av det, rapporterar SVT Nyheter Skåne.

De som rapporterar att de är mest otrygga i flest frågor finns i polisregion Syd, enligt en ny rapport från Brå. Området omfattar Blekinge, Kalmar, Kronobergs och Skåne län.

Siffrorna kommer från en ny rapport från Brottsförebyggande rådet, Brå. Även en annan Malmöstadsdel toppar listan: Kirseberg, den plats i Sverige där flest personer uppger att de har utsatts för egendomsbrott, det vill säga bostadsinbrott, bilstöld, stöld från fordon och cykelstöld – 30,4 procent.

Brås rapport

-Pettersson säger att i Malmö har Socialdemokraterna styrt i över hundra år så de har fått som de velat, ett muslimskt kalifat. Undrar om otryggheten hänger ihop med föregående inlägg.

Socialdemokraterna har varit största parti i Malmö i över 100 år och satsat stenhårt på mångkultur och att flytta Mellanöstern till Skåne. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Malmö är otryggats i Sverige

  1. ”Rysslands president Vladimir Putin anser att liberala värderingar blivit föråldrade – eftersom de avfärdas av en majoritet i västländerna, säger han till Financial Times.

    Han menar att Tysklands förbundskansler Angela Merkel begått ett avgörande misstag när hon antog en liberal hållning gällande flyktingkrisen. Enligt Putin vidtas inga åtgärder mot migranternas brottslighet.

    – Den liberala idén förutsätter att ingenting behöver göras. (…) Varje brott måste ha sitt straff, säger han till tidningen.

    Presidenten säger också att han inte är homofob, men att den västerländska viljan att omfamna homosexualitet är överdriven för honom.

    – Den liberala idén har blivit föråldrad.”

    Jag håller med Putin i beskrivningen men inte slutsatsen. Han gör här samma fel som många andra, tolkar ”liberalism” som liberalism. ”Folkpartiet” är inte liberala ej heller det amerikanska ”demokratiska” partiet. Liberala var däremot de som stod bakom omvandlingen av de brittiska nordamerikanska kolonierna till en union.

    Det som ”Folkpartiet” och ”Demokraterna” sysslar med är socialism maskerad till ”socialliberalism”. Liberalism handlar om personlig frihet och ingenting annat.

  2. Sätt upp en mur mot resten av Sverige och placera alla invällare som inte kan försörja sig i Malmö. Ta ut skatt av de som röstar för multikulturell ordning i Malmö så kan vi svenskar som vill leva i vårt land utan stölder, våldtäkter, mord.

  3. Man tar hit hundratusentals människor och sätter de i bidragsfinansierat förvar med enda uppgiften att representera en avvikande kultur i ett ”samhällsbygge”. När välfärden senare krymper och miljonområden faller ihop av tidens tand så har vi istället för ett kultiverat samhälle ett socialt splittrat samhälle.

    Vemskamansägatacktill?

  4. När gränslös invandringen får effekt, så blir det tydligen otryggt. Vad är det för fel på våra politiker, som inte förstår konsekvenserna av gränslös invandring? Jag accepterar inte att betala invandrares försörjning med obegripligt höga skatter och stor brottslighet. Varför röstar folk på det? Det våra myndigheter gör måste vara olagligt.

  5. Säger som Einstein ”allt är relativt”…
    I lilla Höganäs som tidigare var en lugn liten gruvstad,idag bebodd av till stor del förmögna människor,kan man nu dagligen läsa om den förändring som skett i lokala Prawda.
    I kväll berättas om en 25-åring som i eftermiddags rånades vid en bankomat,av 4-5 ”unga män”…
    Tråkigt inte gruvarbetarna längre finns kvar i nya Höganäs. Då hade de 4-5 ”männen” fått lägga benen på rygg !

KommenteraAvbryt svar