Fred i Mellanöstern?

ISLAM. I veckan ska USA presentera en ny plan för att skapa fred i Mellanöstern. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu är redo att överväga planen och säger att Israel kommer att ge den en ärlig chans. 

PLO imponeras inte. Palestinierna avfärdar planen innan de sett den och ställer en mängd krav ”Börja med att häva belägringen av Gaza, stoppa Israels stöld av vårt land, ge oss frihet att röra oss och kontroll över våra gränser, luftrum, territorialvatten osv”, skriver PLO-företrädaren Hanan Ashrawi på Twitter.

Israels energiminister Yuval Steinitz säger å sin sida att USA:s plan ser lovande ut. – Vi förespråkar alltid att den palestinska ekonomin ska utvecklas och att den humanitära krisen i Gaza ska upphöra.

-Pettersson tror inte på fred förrän Islam är borta ur människors hjärnor, jag är övertygad om att det låter likadant i de svenska stridsledningscentraler som kallas moskéer.

Predikan i en moské i Kapstaden, SydAfrika: Ni är den muslimska armén som försvarar Jerusalem. Vi kommer slåss mot judarna och de kristna till slutet av tiden…

I Irak låter imamen Abd Al-Salam Zain Al-Abidin så här: Koranen fokuserar på judarna så mycket eftersom de är vår svurna fiende med vilken vi aldrig kan göra fred…

Hamas som styr på Gaza: moskéer i Israel måste befrias och renas från ockupationen…

Överallt där det finns troende muslimer sprids detta hat mot judar och kristna, det sägs en sak på arabiska och en annan på västerländska språk och det är arabiskan som gäller.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Fred i Mellanöstern?

 1. Nu överger Sunni arabstaterna Palestiniernas agenda mot Israel eftersom Shia Iran har stulit arabernas tidigare agenda att förstöra Israel genom de påhittade ”palestinierna” som varken har eget språk, kultur, religion eller land. Araberna kommer att låta det bankrutta Iran betala för sin Shia palestina agenda i fortsättningen.
  Först då kommer det att finnas lite förutsättningar för fred. Det senaste kriget mellan arabstaterna och israel var 1973 eller 46 år sedan!
  Iran står bakom alla aggressioner mot Israel genom Hamas och Hezbollah och nu också PLO/Fatah.
  Skällsordet mot palestinierna är Shia!

  • De som står för aggressionerna i Mellan Östern är USA, Israel, Nato och Saudi som stödjer terroristerna i kriget mot den syriska folkvalda regeringen.
   USA, Israel och Nato förser terroristerna med vapen och Saudi stdjer terroristerna finansiellt.
   USA och EU har infört sanktioner mot Syrien som visar att de ser Syrien som fiende och deras vän är terroristerna.
   Israel har bombat Syrien kontinuerligt med missiler och dödat syriska soldater och förstört material som Syrien använder för kampen mot terroristerna.
   Israel försöker provocera fram ett större krig mot Syrien och Iran som sedan USA skall utföra.
   Israel och USA är inkräktare i Mellan Östern, Israel är en koloni som skapades 1948 och USA är en större koloni några hundra år med ett mörkt förflutet, Mellan Östern länderna är flera tusen år där mänsklighetens vagga också finns.

   • Sunni Saudierna hatar Shia Iran mer än alla andra. Det blir en uppgörelse mellan Iran och Saudiarabien och Saudierna måste betala för att få beskydd från Israel och USA.

   • Det blir ingen uppgörelse mellan Saudi och Iran, därför Saudi vet om att de är helt chanslösa mot Iran, militärt och folkligt.
    Iran är ett stabilt land och regeringen har folkets stöd mot fienden, som alla vet vilka de är.
    Saudi är ett splittrat land regeringen litar inte på militären och Houti som strider mot Saudi har stort stöd inne i Saudi av folket där som är shia, samma som Houti.
    Saudi är en sunni stat men det finns en stor grupp shia bland annat i området där de stora oljekällorna finns .
    USA vågar inte ingripa militärt mot Iran, de har säkert en sådan plan att slå tillbaka mycket hårt mot USA om så sker, som de också varnat dem.
    Iranier är inga araber och smarta människor, om de blir tvungna slå till mot USA åker Trump helt säkert från Vita huset.

   • När skyskrporna rasade i New York som inte var Talibanerna eller Saudi som orsakade katastrofen, men då fick USA orsak att gå in i Afghanistan, eftersom de beskyllde Talibanerna och Bin Laden, Talbanerna bad om bevis innan de lämnar ut Bin Laden, men USA kom aldrig med bevis, därför det fanns inga sådana bevis.
    Sedan gick USA och Nato in för att störta Ghadaffi som var ett stort misstag, för Libyska folket och Europa med flyktingar från Afrika.
    Saddam hade varit en mycket god vän till USA, men tagit parti för palestinierna som inte Israel kunde acceptera och därför skulle Saddam regimen störtas.
    USA skulle göra jobbet med att störta Saddam och ersätta hans militär och polis med shia.
    Det gjorde att IS skapades av militär och polis som USA såg till att de fick sparken, Al Qaida blev också starka i Iraq.
    Al Qaida blev uppbackad av USA, Saudi, Nato och Israel att störta regimen i Syrien, och sedan kom IS som fick mycket stort stöd av USA.
    Efter det som hände i Iraq är det Iran som fått kontroll på Iraq, där USA gjorde jobbet och sopade undan sunni.
    I Syrien har USA, Israel, Saudi och Nato kört fast, och det finns ingen sådan lösning som USA, Israel, Saudi och Nato tror på och offrat enorma resurser för att krossa Syrien, som har ett folkvalt styre.
    När man ser till alla miljoner människor som strukit med aggressionen från USA med dess allierade är det chockerande.
    Korstågen av USA, Israel, och Nato är ingenting annat utan de vill få kontroll på Mellan Östern och oljan som finns där.
    Det bästa USA, Israel och Nato borde göra är att försvinna från Mellan Östern med sin aggressions politik mot länderna där.

   • The Israeli Air Force carried out a number of sorties with the U.S. and British air forces this week, the Haaretz reported on Wednesday.
    Citing the United Kingdom’s Permanent Joint Headquarters tweets on Tuesday, Haaretz reported that the F-35 units of the Israeli, U.S., and British air forces carried out joint sorties over both Iraq and Syria.
    Enligt AMN 27 juni 2019.
    Det här bevisar att de här länderna USA, Israel och Nato bedriver aggression mot Syrien och försöker störta regeringen, med att stödja terroristerna, genom att bomba Syrien och dess militär.
    Om de här länderna hade varit emot terroristerna , skulle de ha hjälpt den syriska militären som kämpar emot terroristerna, men så är inte fallet.
    USA försöker stoppa all oljelevrans till landet , och sanktioner finns emot Syrien, som bevisar att de försöker krossa ett självständigt Syrien.
    Trump är en mästare att komma med lögner, och samma sak med Israel.

 2. Det så kallade fredsplanen är bakad i hop av Israel som Trump skall framföra, naturligtvis blir det avslag på den.
  Palestinierna kommer inte att ge upp tanken på eget land, som de inte kommer att överge.
  Israel, Gaza och Västbanken, är Palestina, som inte kan delas på, områdena är för små.
  Innan Israel skapades 1948 fanns det 1,2 miljoner palestinier i området och några tusen judar som alltid har funnits i Palestina.
  Israel skapades genom etnisk rensning av palestinierna som kördes ut ur Palestina en stor del hamnade i Gaza och till olika flyktingläger.
  Efter skapande av Israel fanns det 200.000 palestinier kvar, resten hade blivit bortkörda, för att ge plats till judar från Europa, USA, Ryssland, Kanada, som hade inga rötter till Mellan Östern.
  Israel är skapad genom kolonialisering och finns på arabisk mark.

  • Det finns endast en lösning på Palestina frågan och det är att det blir ett land det som är Israel idag med Gaza och Västbanken.
   Majoriteten skulle bli araber och då skulle namnet på den staten sannolikt bli Palestina, zionistjudarna skulle motsätta en sådan lösning men alternativet är att problemen fortsätter.
   Konflikten Israel – Palestina har pågått i 70 år utan några framsteg utan allt står på ruta 1.
   Planen som nu Trump skall presentera som någon lösning, kommer att bli ingenting, utan kommer att förkastas av palestinierna.

 3. Det ständiga aprilskämtet. Dom har krigat i flera tusen år, varför skulle det bli fred nu?
  Dessutom borde vi skita i vilket och låta dom kriga ihjäl varandra.

 4. De ”palestinska” araberna har erbjudits 50 miljarder dollar av USA som en del av avtalet men är inte intresserade för de får redan sin försörjning från Europas skattebetalare.

  • Ja Mike de litar på Margot och alla andra kommunister i Europa.
   Stäng bidragskranen så blir det annat ljud i skällan.

 5. En man går på en strand i Kalifornien. Rätt som det är sparkar han till en flaska. Han plockar upp den och öppnar den. Ut kommer en ande som säger att han ska få en önskan uppfylld. Eftersom mannen är flygrädd önskar han en bro till Hawaii. Anden bara fnyser. Mannen önskar då fred i Mellanöstern. Anden bara skakar på huvudet. Mannen önskar då kunna förstå kvinnor. Anden frågar då uppgivet hur många filer han vill ha på bron.

  Sensmoral, fred i Mellanöstern är svårare än en bro över Stilla havet men enklare än för män att förstå kvinnor. 😉

 6. Ja att detta hat sitter i hjärnan sen födsel är uppenbart..
  Men det begriper inte våra korkade ledare här landet
  dom tror att det går att anpassa Muslimer som glöder
  av hat till våra tänkesätt? Så otroligt korkat!

Kommentera