44 gripna i Storbritannien, misstänkta för sexuellt utnyttjande av barn


BROTTSLIGHET. I West Yorkshire i Storbritannien har brittisk polis gripit 44 personer, 41 män och tre kvinnor, som mellan åren 1995 och 2005 ska ha utnyttjat flickor i åldrarna 12-16 år sexuellt, enligt de nu vuxna kvinnornas vittnesmål.

De gripna är mellan 39 och 81 år gamla och kommer från olika städer i området, bland annat Leeds, Kirklees och Bradford. Övergreppen ska enligt kvinnornas uppgifter ha ägt rum då de bodde i Kirklees.

— Vi hoppas att den senaste tidens gripanden visar att vi är hängivna till att bekämpa sexuellt utnyttjande av barn i Kirklees, både nuvarande och sedan tidigare begången sådan, säger polisinspektör Seth Robinson om gripandena.

”Sexuella övergrepp och utnyttjande av barn är ett avskyvärt och förödande brott som påverkar några av de mest utsatta människorna i vårt samhälle.”

De 44 är släppta under tidning undersökningen pågår.

The Independent 

-Pettersson hittar inget om etniciteten på de misstänkta men polisen nämner i sammanhanget liknande fall och där rörde det sig om västasiater, främst muslimska pakistanier som var gärningsmän.

Här är de dömda vid ett liknande fall i Rotherham, norra England.

20 muslimska män dömdes till sammanlagt 221 års fängelse för våldtäkt av barn. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “44 gripna i Storbritannien, misstänkta för sexuellt utnyttjande av barn

 • Jörgen

  Boken Easy Meat ger hela berättelsen från början tills i dag. Alla förövarna är muslimer, alla småflickorna är antingen
  Kristna eller sikher. Muslimerna pekar på Koranen, som kommenderar dem att våldta småflickor. Det måste vara många, många tusen muslimske förövar. De kommer aldrig för domstol. En halv million socialarbetare, poliser och anställda visste om det i minst 15-20 år, men blundade. Många hundra tusen muslimer visste om det, men alla teg och samtyckte , och blir moralisk medskyldige. Det var uppenbart helt normalt beteende.
  Det er ett muslimsk fenomen, finns i Holland, Finland. Men må finnas överallt i Västen där det finns muslimer.

  Gilla

 • Mike E

  Och som vanligt benämner de dem som ”Asian”. De svärtar ner alla asiater för att skydda muslimer.

  Gilla

 • Annie lufy

  Ser precis ut som 82:ans lowe boy från Sverige men skulle det inte kunna ges lite mer bidrag så dom kan fortsätta med sitt medtida levende
  Margot hjälp dina pojkar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: