Lär av Tyskland Morgan

Ledarsidorna publicerar idag en artikel av Chris Forsne och som beskriver ett nytt fenomen i Tyskland. Kriminella klaner från främst Libanon, Palestina, Syrien och Balkan.

Enligt experter härrör denna kriminalitet från 80-talet när stora grupper av invandrare kom till Tyskland och hade svårt att slå sig in på arbetsmarknaden. Känns detta igen från Sverige?

Även i Sverige finns en hög kriminalitet som politiker och myndigheter skyller på utanförskap, arbetslöshet och andra socioekonomiska faktorer. Finns det klankriminalitet i Sverige? Högst troligt, men i Sverige klarar vi inte att hantera detta lika bra som i Tyskland.

I Tyskland har regeringen inlett en kamp mot denna importerade brottslighet, där i Sverige förbjudna åtgärder som registrering och utvisning ingår. Enbart i delstaten Nordrhein- Westfalen med sina drygt 17 miljoner invånare har myndigheterna åren 2016- 2018 kunnat koppla 14 225 brott till denna typ av importerad brottslighet.

”Tysk polis har detaljerade kunskaper om klanerna på ett sätt som borde göra svensk polis avundsjuk”

Trots åtgärder och detaljerade kunskaper har denna brottslighet kunnat fortlöpa och enligt Chris Forsne beror detta på ett fenomen vi känner igen från Sverige. PK-andan har varit för stark, liksom naiviteten och viljan att inte skuldbelägga någon av utländsk härkomst.

Politikerna i Tyskland har nu tagit fram ett fempunktsprogram som ytterligare ska stärka myndigheterna i jakten på de kriminella klanerna. Forsne avslutar med följande uppmaning.

”Allt detta sammantaget borde utgöra skäl för justitie- och migrationsminister Morgan Johansson att göra en bildningsresa till vårt grannland i söder. Och inför den pricka av vilka av ovanstående åtgärder han redan infört i Sverige”

Förmodligen har han inte prickat av en enda av alla de punkter den tyska statsmakten infört och sannolikheten att han tänker göra det är minimal.

Ledarsidorna

9 thoughts on “Lär av Tyskland Morgan

  1. Tror inte det nyttar något till, den mannen är obildbar,
    marinerad som han är i den Socialistiska soppa som
    han troligtvis även är döpt i och som han kommer att
    rapa upp varje gång han öppna foderintaget.

  2. En helt utmärkt handlingsplan. Det ligger säkert en hel del personligt lidande från brottsoffer bakom innan man startar upp såna åtgärder. Naturligtvis borde nordiska länderna ta efter och samarbeta genom att binda samman med de tyska spaningsregistren. Bra om all brottseliminering kan utvidgas med tätt samarbete över hela Europa. Det finns dessutom stora svenska brister i tullar och gränsskydd har jag fattat.

  3. Morgan kommer inte att ta till sig något eftersom klanerna är en del av sossarnas valboskap.
    Det skulle strida mot hans värdegrund att gå emot sina egna väljare.
    Hans agerande hittils visar klart på detta
    Förhala och fördröj all lagstiftning på omrädet är hans motto.

  4. messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
    messkalle skriver:

    I takt med att fler ungdomar varken får gymnasie-, högskolbehörighet kommer kriminaliteten öka. Det kommer att bli många när den senaste ”flyktingvågens” barn lämnar skolan om 10 – 20 år.
    Godhetens apostlar och 82ans politiker säger då;
    Det hade vi inge aaaning om.

    Trevlig midsommar

  5. Jag har haft lite med utländska klaner att göra i jobbet. Det finns nog ingen Europeisk polis som är bättre än den franska, om det beror på att Interpol har sitt säte där eller ej vet jag inte men de avslöjar ligor som inte avslöjas här.

    BÄST ÄR NATURLIGTVIS OCH SKIPPA INVANDRING SÅ SLIPPER MAN PROBLEMEN HELT OCH HÅLLET.

    Kolla denna ”catch” t.ex.
    https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/11914852/Five-held-in-Paris-over-devils-breath-zombie-drug-in-second-sting-in-weeks.html

    Vi har dem i Sverige också, var så säker!

KommenteraAvbryt svar