Upplopp på Hässle torg i Borås

BROTTSLIGHET. Räddningstjänst och polis larmas till Hässle Torg i anledning av att kringboende hört glaskross och uppfattat rökutveckling från Torget. Ett mindre gäng skall ha löpt amok på platsen och flera bränder skall ha anlagts.

Initialt visar det sig vara Pizzerian och en frisörsalong som brinner, men även butiker och lokaler i anslutning har skadats av branden.

Det finns dock ingen spridningsrisk till bostadshus.

Hela Hässle Torg är avspärrat i nuläget och räddningstjänsten arbetar med släckningsarbetet.

Det finns för närvarande ingen prognos hur länge avspärrningarna kommer bestå.

Förundersökning om mordbrand är inledd och fler brotttsrubriceringar kan tillkomma.

-Pettersson säger att Hässleholmen i Borås är ett av det nya landets mångkulturella paradis…

Polis

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Upplopp på Hässle torg i Borås

  1. Det finns lösningar för att minska dessa upplopp, som tyvärr kommer att öka med tiden. Förverka medborgarskap, samt utvisa hela familjen . Tänk vad skattepengar vi sparar här och som kan gå till rätt ändamål.

  2. Skolan har slutat, så då får man hitta på att terrorisera några andra, i skolan fick man inga lektioner i rätt eller fel, vettboch etikett eller hur man uppför sig i världen, med det kommer de undan straff fritt.
    Heja Sverige, landet som tappa all moral i jakten på nya skattebetalare.

  3. Borås går åt rätt håll precis som Malmö hälsar Ulf Olsson, för ”Islam är en del av Sverige”.
    Hur fan tänker Ulf o Sossarna där?

  4. Socialdemokraterna med Mona Sahlin tycker att detta är berikande, de har ju en tradition, de har en ju en kultur, en sån härlig mångfald…vi i Sverige har ingen kultur, så detta ger så mycket till Sverige, vi ska vara så tacksamma för denna berikning av vårat samhälle…alltså EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

    Öppna upp psykvården blixtsnabbt, Sverige behöver akut psykvård !!!

  5. När vaknar svenskarna ?Förut så stolta folket har blivit okuperad av allsköns dreggel.Jag orkar inte läsa längre om allt våld och elände. När skall polisen städa ut så att man kan känna sig trygg som förut,snälla gör någonting .Det räcker nu.

  6. wallah, inshallah är vokabulären hitlerjugend i ”svensk” skola rabblar, för dem betyder ordet våldta att ta för sig och vara handlingskraftig.

KommenteraAvbryt svar