Idag, den 11 juni 2019 vaknade Aftonbladet, det var många år försent

BROTTSLIGHET. Sverige måste avväpna de kriminella och mycket, men inte allt, handlar om polisiära hårdhandskar. Politikerna borde ge Anders Thornberg och hans underordnade resurser och verktyg för att göra jobbet, men de måste också lyssna på polisens vädjan om sociala insatser.

Om de politiska partierna kan lägga försöken att vinna politiska poänger åt sidan så borde det vara möjligt att tillsammans hitta sätt för återupprätta tryggheten på gator och torg, skriver Aftonbladet idag den 11 juni 2019.

Detta efter att i minst tio år förföljd det parti som verkat mest för att ge polisen resurser, Sverigedemokraterna, som jagats sedan de ökade i opinionsmätningarna innan de kom in i riksdagen 2010 och fått alla förslag om att minska brottsligheten ratade. Aftonbladet har en stor del i skulden till detta. AB borde ha vaknat senast den 27 februari 1975.

-Pettersson misstänker dock att det kommer att dröja tills Swedin och AB inser att det inte bara hjälper med resurser till polisen och sociala insatser. Det är en illusion.

Rättsväsendets och socialens resurser räcker till för svenska förhållanden men inte för Mellanösterns, därför måste inflödet minska och återvandringen öka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Idag, den 11 juni 2019 vaknade Aftonbladet, det var många år försent

 1. Då lär en viss Daniel Swedin,få söka upp en ny arbetsgivare,som behöver en skribent !
  Hade han varit SD-medlem,vore han utesluten för all framtid !

 2. Om man inte vill se vad som händer, inte vidtar åtgärder mot problem så blir kontrollen förlorad. Inte så svårt, eller?

 3. Jag såg ett kort konstigt inslag på Rapport när jag zappade. Margot Wallström stod och sa något, då kom en kvinna och sa att nu har vi talat färdigt och föste ut Margot. Jag fattade inget.

  Vad tusan var detta? Vem är kvinnan som kan avbryta och fösa ut vår utrikesminister? Varför?

 4. LO äger aktier i Aftonbladet…..Era fackliga betalning går till Atftonbladet och dess “verklighetsuppfattning”. Grattis till er som bidrar med detta!

 5. Då förväntar vi oss att även statsministern kallar till presskonferens och pudlar …

  http://www.ohmagif.com/wp-content/uploads/2011/10/amazing-poodle-backflipping.gif

  Han skall naturligtvis rakt och kristallklart erkänna alla fatala misstag han begått under sin tid som regeringschef och samtidigt tillkännage sin avsikt att byta både politik och partitillhörighet …

  https://i.pinimg.com/736x/23/ef/35/23ef35498517a60ca027acbc86c478f0.jpg

 6. Det finns en man som heter Jimmy Åkesson som har sagt detta i minst 10 år. Var har inte media lyssnat på honom? Och, varför är han inte statsminister?

 7. De inser väl att det går åt helvete, och som vanligt står de helt frågande hur denna situation kunde uppkomma och som vanligt är de helt inkompetenta att lägga ihop ett plus ett och som vanligt är de ingen som vågar prata om normer och värderingar och som vanligt väntar väl alla på den “nya superekonomin” som alla politiker och alla andra ljugande människor lovade dem. Allt medan Sverige går käpprakt åt helvete, visst är det härligt att sitta i första klass och se allt bara raseras.

 8. Jisses, har hen legat under en sten och sovit senaste decenniet. Det är bara att gå och lägga sig igen, så hen´s världsbild inte blir alltför förstörd. Blir den alltför förstörd så blir det mediciner och ett rum där ingen hör hen skrika, och det blir en stor kostnad för oss skattebetalare

 9. Än viktigare är att få tyst på fulmedia, Aftonbladet, expressen som ägnar sig åt sk agenda journalistik dvs undanröja meningsmotståndare och vilseleda den stora massan.

Kommentera