Hyresgästföreningens medlemmarna har fått betala miljoner till rekordlöner och bonusresor

KORRUPTION. Hyresgästföreningen beskriver sig som en av Sveriges största folkrörelser. Nu avslöjas hur medlemmarna har fått stå för rekordlöner på upp till närmare 1,4 miljoner kronor per år till organisationens medlemsvärvare. Medlemsavgifterna har även gått till bonusresor för miljonbelopp med massage, whiskeyprovning och hundspannsturer.

Förbundsordförande Marie Linder och förbundschef Jonas Nygren har årslöner på närmare 1,4 miljoner. Ingen av dem har ställt upp på en intervju.

Läs vidare på Aftonbladet…

Förbundsordförande Marie Linder med en årslön på 1,4 miljoner verkar nöjd. Marie Linder arbetade tidigare på LO. Foto: Christian Gustavsson

-Pettersson är inte förvånad, korruption och mygel är tradition inom den socialdemokratiska rörelsen och verkar sitta i generna.

Läs gärna om den moraliska rötan i rörelsen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Hyresgästföreningens medlemmarna har fått betala miljoner till rekordlöner och bonusresor

 1. “Jobbat på LO innan” Precis som hos Zebran, så går
  ränderna aldrig ur, har man en gång lärt sig att sko sig
  furstligt på medlemmarnas pengar, så slutar man inte
  med det bara för att man byter arbetsplats.

  Det är inte mycket man kan beundra Sossar för,
  mer än förmågan att sko sig grundligt själva?

  Glad att jag aldrig blivit medlem i hyresgästföreningen.!

 2. Sossarna drar till sig de värsta avarterna av människosläktet. Egoisterr som får storhetsvansinne så fort de kommer upp sig och får lite makt.
  Det mest märkliga är att de alltid verkar tro att det ingår i deras rättigheter att egenmäktigt utnyttja situationen till privata ändamål.

  • Ja du kan ju se, vi har Europas högst betalde
   regeringschef, men har vi den bäste??
   Och följdfrågan blir då hur dåliga är då dom
   andra regeringscheferna??

 3. Jag är glad att jag INTE är medlem där. Samma sak med våra fackföreningar – mygel för medlemmarnas pengar hela tiden. Lyxresor, höga löner, krogbesök osv – allt ska medlemmarna betala. Samma med s.k. hjälporganisationer. Skänk en hundring och 90 kr försvinner innan pengarna kommer fram. Röda korset är ett typexempel på mygel

 4. Hyresgästföreningen hjälper mycket få hyresgäster och en mycket begränsad hjälp dessutom,dem som har råkat illa ut pga dåliga /oseriösa giriga hyresvärdar men sosseriet håvar in så ofantligt mycket pengar från hyresgäster i nöd. Fick höra att många studenter som hyr studentlägenheter i Göteborg fått påhälsning av representant från hyresgästföreningen som helt skamlöst och fräckt skrämt upp studenterna rejält och mer eller mindre tvingat och lurat på dem att bli medlemmar i hyresgästföreningen, verkligen mycket fult och maffiametoder, men typiskt sossarna som jobbar exakt så via sina alla frontorganisationer som är som långa tentakler djupt in i hela samhällskroppen, allt för att skinna folk på pengar ofta med hot och lögner som också är sosseriets signum tillsammans med mygel och korruption.
  Har själv mycket dåliga erfarenheter av just hyresgästföreningen och fick se deras rätta sossetrogna giriga ansikte och att de inte stod på min sida när jag hamnade i en svår konflikt med en hyresvärd som vägrade ta fullt ansvar/ förvägrade mig ekonomisk ersättning för den fysiska skada jag ådrog mig i den sjuka nyggda lägenheten de hyrde ut till mig,jag fick kämpa själv mycket hårt och tack vare en kanonbra läkare och kemikalieinspektionen som jag själv anlitade så fick jag till slut en annan lägenhet men jag dras fortfarande med svåra hälsoproblem efter tiden i den sjuka lägenheten,som sagt inte en krona som kompensation för den svåra ohälsa vi utsattes för.Hyresgästföreningen gjorde upp med hyresvärden på ett för mig negativt sätt,och jag hade ingen talan.
  Rekommenderar ingen att gå med i hyresgästföreningen, och de som är medlem bör gå ut och lägga pengarna på nåt vettigare/roligare istället.
  Vi bör inte göda och nära sossedraken.

 5. Den socialdemokratiska eliten är en omfattande “rörelse”.

  En “rörelse” som hela tiden visar brist på respekt och omdöme, ut mot den arbetarklass, de säger sig tillhöra och ska företräda.

  Naturligtvis företräder de bara sig själva och sina maktpositioner. De har för länge sedan tappat omdömet i vad solidaritet och värdighet innebär.

  Att många har genomskådat denna socialdemokratiska elit, som håller varandra om ryggen genom sina olika organisationer, är mycket bra. Fast det som förvånar, är att alldeles för många människor fortfarande försvarar deras beteende och politiska maktspel.

  Den socialdemokratiska eliten är ingen tillgång för arbetarklassen. De är istället en stor belastning och borde faktiskt skämmas över sitt egoistiska och fasadpolitiska spel.

  • Träffsäker beskrivning.
   Skriver under till 100 %.

   Makt korrumperar. Mycket makt korrumperar ännu mer. Mycket långvarig makt korrumperar maximalt!

   (S) är en enastående illustration på detta.
   Som en rovgirig bläckfisk har de sina otäcka tentakler överallt!
   Under ytan är vårt samhälle genomkorrumperat av en politisk rörelse som framställer sig själva som goda, förtroendevärda som värnar om de små.

   Inget kan vara mer lögnaktigt!

 6. Som vanligt så är det Sosserelaterade pampar som lever lyxxx liv på vanligt folks bekostnad. Fy fan vad sosseriet har spårat ur inte bara politiker och fackpampar.

Kommentera