Nämndemannen Ebtisam Aldebe åtalas misstänkt för grovt bedrägeri

ISLAM. Den före detta centerpartisten och nämndemannen Ebtisam Aldebe från Solna är i nya blåsväder.
Hon åtalas nu för grovt bedrägeri och misstänks för att vid hela 138 tillfällen ha ljugit om förlorad inkomst för tingsrätten, rapporterar Mitti

Ebtisam Aldebe var en av nämndemännen som i fjol kritiserades för att ha friat en man från misshandel, bland annat för att han ansågs komma från en ”bättre familj” än den målsägande kvinnan. Mannen dömdes senare i hovrätten.

Ebtisam Aldebe har också suttit som nämndeman i Migrationsdomstolen, där hon bl.a. nekat asyl till asylsökande som konverterat till kristendomen. Hon är dessutom gift med islamisten Mahmoud Aldebe som lämnade Centerpartiet 2010, då han ansåg att hans islamistiska värderingar ogillades av partiet.

Nu åtalas Ebtisam Aldebe misstänkt för grovt bedrägeri. Enligt åtalet har hon mellan november 2015 och mars 2018 vilselett Solna tingsrätt genom att vid 138 tillfällen lämnat in tjänstgöringsrapporter och krävt ersättning för inkomstförlust med drygt 150 000 kronor – trots att hon inte har haft någon inkomstförlust för uppdraget i domstolen.

Enligt åklagaren är det fråga om grov brottslighet, bland annat eftersom det handlar om ett systematiskt vilseledande som har pågått under en längre tid och det omfattar ett större belopp. Enligt åtalet framgår det att Solna tingsrätt nu kräver tillbaka de pengar som felaktigt ska ha betalats ut till Ebtisam Aldebe.

Förundersökningen är på totalt över 800 sidor och i åklagarens bevisning finns bland annat Ebtisam Aldebes deklarationer, lönerapporter och underlag som hon har lämnat in till tingsrätten. Rättegången hålls inom kort i Solna tingsrätt.

-Pettersson misstänker att muslimer inte tycker det är ett brott att sno stålar från det svenska samhället. Enligt koranen, som är oföränderlig, ska icke-muslimer betala, Jizya, som är er en speciell skatt som åligger icke-muslimer att betala till muslimer. Aldebe och många fler muslimer tar bara lite Jizya från svenskarna som de anser att de har rätt till.

Familjen Aldebe är kända på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Nämndemannen Ebtisam Aldebe åtalas misstänkt för grovt bedrägeri

 1. Jag gav upp på det uppdrag. Det är svårt och man sälja heder samt jag har inte en man och det blir mycket prat.
  Hon har gjort tolkning och bedomning utifrån sin kultur mönster. Hon har inte tagit native point of view i. e. hur ni ser på saken. Nu ska hon betala fel bedömning, dålig ordföråd, sin lakan och huvudduk. Jag tycker synd om henne till sist.

 2. Albert Engström kunde berätta hur krångligt det är att komma fram till sanningen t o m för sjuåringar:

  En sjuåring i en förberedande klass i en stockholmsskola på Söder konfronterade fröken
  – Igår sa fröken att 5 och 5 är 10 å idag säjer fröken 7 och 3 är 10. Va faen ska en tro?

 3. Jag är så fruktansvärt ledsen och rädd eftersom att dumidiotsvensken röstar för att importera mera av islam och islamism som i goda ordalag kallas mångkultur.
  Vi måste stoppa något som kommer radera våra barn-barnbarns överguvudtaga existens.
  Det versta är att de muslimerna övertar vårt landvårt land utan att någon gör motstånd, jag är rädd och arg
  Jag tillhör inte denna idiotsvensken som inte har satt stopp😠😠😠😠😠😠

 4. Bara en superidiot anställer en annan superidiot.

  En vanlig dag i den Socialdemokratiska lekstugan.

  • Att bli dömd av en kriminell sharia anhängare…….Jag har på riktigt inte ord för detta… hade jag varit kriminell eller offer i rättegång hon dömt i hade jag överklagat till EU domstolen…….Jag hade inte bara tagit detta…det är så sjukt så jag har inte ord för det……Hur kriminella är de andra nämndemännen???.. .

 5. EU domar står högre än inhemsk domstol i EU.

  1993 var det ett uppmärksammat fall i EU domstolen. Holm mot sverige. Holm ansåg sig inte var opartiskt dömd enligt europakonventionen: ””där människor ska ges en rättvis förhandling inför en oavhängig och opartisk domstol.””. EU domstolen höll med. Holm Blev nazistanklagad i en offentligt utgiven bok av ett bokförlag ägt av sossarna. Rätten bestod av
  tre domare samt en jury bestående av nio personer, varav fem var medlemmar i Socialdemokraterna. Den tilltalade var anställd av Socialdemokraterna och hade tidigare verkat som ideologisk rådgivare till partiet. Holm hade inte en chans att få en rättvis rättegång då 80% av de dömande bestod av sossar. EU domstolen klargjorde att svensk domstol måste ha en opartisk ”jury” och det är INTE politiskt valda nämndemän. Nämndemän är JÄVIGA. Fallet Holm visar tydligt hur ideologiska spänningar kan utgöra problem för den svenska modellen med partipolitiskt
  tillsatta lekmana nämndemän ska leka opartiska.

  I pirat bay fallet……där det var sådan jäv så det är komiskt:
  Två av rättens ledamöter i hovrätten och en i tingsrätten var vid förhandlingarna medlemmar i organisationer som verkar för ett ökat immaterialrättsligt skydd. Då målet rörde frågor av upphovsrättslig karaktär uppkom frågan om detta engagemang kunde utgöra jäv.Domaren var vid målets handläggning medlem i Svenska föreningen för upphovsrätt satt med i samma upphovsrättsliga föreningar som flera av rättens ledamöter.. Samtliga målsägandeombud i målet satt med i samma upphovsrättsliga föreningar som flera av rättens ledamöter. Inför hovrättens handläggning restes frågan huruvida en nämndeman som är anställd på bolaget Spotify AB kan anses som jävig att handlägga målet. Den ena av de två domarna i hovrätten vars jävsprövning gick upp till HD hade tidigare varit medlem i SFU. Domaren hade även varit sekreterare i Föreningen Svensk Forms Opinionsnämnd, vilket är ett sakkunnigorgan som avger yttranden angående upphovsrättsligt skydd för brukskonst

  Pirat bay åkte fast rejält…….av en uppenbart jäv domstol……bara i sverige…….

  Att bli dömd av en ekonomisk brottsling (nämndeman) som vill införa sharia lagar………Jag har inte ord för det……..detta är inte NORMALT i en demokrati

 6. Jag har hört att hon är ifrån en “fin familj” så det blir säkert bara en dask på fingrarna?

 7. Vad är det för idioter som släpper in muslimer i rättssalen? Dom ljuger och skor sig på våra skattepengar hela tiden. Om en åker fast finns det 10 till som gör samma sak men klarar sig.
  Inga muslimer i våra rättssalar. Inga muslimer på våra gator.

  • Svar: socialdemokrater
   Dom ser muslimerna som sina bröder,
   Tyvärr ser muslimerna socialdemokraterna som något som ska halshuggas när kalifatet är fullbordat
   Det vart inget kalifat i Syrien så nu blir det i Sverige istället.

Kommentera