En sång till Sverige – Du gamla du fria

NATIONALISM. -Pettersson är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist har jag en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl.

En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

…men vad vet jag, ett obildat, fördomsfullt och rasistiskt pucko enligt de socialdemokrater som tillsammans med V, MP, C, M, L och KD byggt upp dagens samhälle. Svenska nationalister är idioter, men kurdiska och palestinska är världens bästa.

Lyssna på när Jonna Jinton sjunger för Sverige, landet vi bor i. Det vackra landet på jorden som har gett henne och mig utrymme att vara de vi är. Den tydliga himlen, friska luften, rent vatten. De gröna fälten och bergen i norr. Jag är så djupt tacksam för att ha all denna skönhet runt mig. Och för att ha förmögenhet att växa upp på en plats där jag känner mig fri.

Bild från Allmogen

12 thoughts on “En sång till Sverige – Du gamla du fria

  1. Om det är fria vi vet ej. Om det är gamla längre det är frågan.
    Ikväll träffads C. hon arbetar kväll i hemtjänsten. Min far drycket lite vatten eller juice. Jag och pratade om 10 år framåt. Hon säger så många gamla kommer atf dö och dem nya kommer atf sthra. De unga svenskar är i det mesta för ingenting. Hon kommer att flytta med sin sambo från landet. Jag själv måste vara här och jav är rädd av livet i slamisk land. En gång bodde jag i sådant.

  2. Ju snabbare och brutalare Sverige förändras till ett sjukt land..
    Ju längre vi väntar…
    Ju brutalare blir revolutionen när vi tar tillbaka vad som är vårt.

  3. Det är riktigt, nu drar man sig inte ens för att orsaka retroaktiva negativa effekter för folket. Ett av det värsta är det sk ”nya pensionssystemet” som retroaktivt bestämdes gälla fullt ut för alla födda i mitten på 1950- talet, människor som då redan var nästan 40 år gamla, brottsligt! Juste hade varit alla födda efter 1980-85 typ.

    • Som lök på laxen så passade man på och nalla några hundra miljarder ur pensionsfonderna innan genomförandet av det nya systemet, så bufferten blev riktigt dålig.

  4. Vi är så rökta, det Sverige vi minns är oåterkallerligt
    Komihåg det är inte invandrarnas fel det är kräken som bjudit hit dom som är ansvariga.
    Adjö och godnatt Sverige.

    • Vi får inte ge upp.
      Alla Svenskar som vill ha Sverige tillbax måste göra allt dom kan.

      • Det skulle i så fall vara dom unga Svenska männen som skulle starta revolution.
        Men jag har till vardags mycket kontakt med den kategorin och måste säga jag blir mörkrädd, fanskapena är till stor del feminister och tycker allt är så bra så bara deras flickvänner är nöjda.

      • Sveriges nationalsång nr. 2 är ”Vikingablut”.
        Vikingarna har spelat in den.
        Jag kör min gamla kassettbandspelare i bilen
        med den låten nästan varje resa.

        Varje svensk borde lyssna på den låten ofta!
        Jag kan nog lägga den på en länk.

Kommentera