Smal, mörkhyad man jagas efter våldtäktsförsök i Östersund

BROTTSLIGHET. Polisen i Jämtland har på Facebook gått ut med signalement på en misstänkt gärningsman efter ett våldtäktsförsök i Östersund. 

I tisdag straxt före midnatt, blev en kvinna i 40-årsåldern överfallen utomhus nära Parkskolan i centrala Östersund.

Nu ber polisen allmänheten om hjälp. – Vi letar nu efter en person och behöver er hjälp, säger polisen i en film på Facebook. Personen är mellan 20-30 år, en man, 175-180 centimeter lång, mörkhyad, smal kroppsbyggnad och vid tillfället iklädd en grå huvtröja. Har du sett eller hört något, kontakta oss på 114 14.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Smal, mörkhyad man jagas efter våldtäktsförsök i Östersund

 1. Blir inte lätt för Kling och Klang att hitta denna parasit med det signalimentet i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Idag är det däremot busenkelt att hitta en tvättäkta svensk i sitt eget förlorade land.

 2. Har polisen fått solsting, gå ut med sådant rasistiskt signalement, mörkhyad – fast han kanske var same som varit ute i solen för länge

  • Detta måste ha varit en mycket, mycket nära vän, eller en syster till nån högt uppsatt polis, när de går ut på detta sätt, och säger sanningen, som vi vakna, icke naiva och förstående, insett…long time…vem som gör dessa sjuka brott mot våra barn och kvinnor!

   Sveriges sk.ledare ropar högt:
   EN VINST FÖR SAMHÄLLET !
   och hans allierade ropar:
   TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE !

   Sjuk – Sjukare – Sverige

Kommentera