Nationalism och studentexamen…

NATIONALISM. Studenterna eller deras föräldrar har tvingats fly, det är i varje falla vad de skriver på sin asylansökan, från sitt hemland. De blir mottagna i ett land långt upp i norr, där får de bostad, pengar till mat och gratis utbildning. 

När eleverna sedan tar studenten hyllar de av någon anledning inte landet som tagit emot dem, gett dem gratis utbildning och en chans att bli något i livet. De hyllar landet som tvingat iväg dem, märkligt!

-Pettersson inser att de har dubbla identiteter, men ändå, jag tycker det är väldigt oartigt…

…men vi ska inte dra alla över en kam, en del är oerhört glada för att slippa förtryck och hederskultur, Elaf Ali har rötterna i Irak men känner sig som svenska…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Nationalism och studentexamen…

 1. Tore; vad menar du med “flyktingbarn” som äldre kvinnor suktar efter? Dessa gossar intresserar mig inte för fem öre. Skulle inte vilja ta i dom med en tång. Gruppvåldtäkt är så vidrigt det kan vara. Men tycker du att dessa kvinnor från mellanöstern som gör sig lustiga över resurssvaga personer tycker du att dessa förtjänar asyl här i Sverige?

  • Nej du kanske inte gör det men resten då?
   Jag tycker personligen att varenda jävel ska ut, men handen på hjärtat vad tycker du är viktigast en sexualbrottsling eller en arabhona med dålig attityd.

 2. Tror att vi naiva öppenhjärtliga och konflikträdda äkta svenskar är lurade !

 3. När jag besökte min fd man som hade fått lägenhet på Kroksbäck i Malmö som delvis är ett utanförskapsområde var det muslimska tjejer som hade gått ut den treåriga gymnasieskolan. Samtliga bar hijaber under sin studentmössa.

  Beträffande arabiska tjejer som har kommit upp sig på grund av det svenska välfärdsamhället så är det en hel av dom som blottar sin narcissism och hur de förlöjligar och hånar resurssvaga infödda svenskar. som jag själv blivit vittne till.

  Om SD och/eller AFS har i sitt program att repratiera “flyktingar” och verkliga flyktingar tillbaka till sina ursprungsländer i mellanöstern så kanske de tycker att många unga och medelålders kvinnor är ömmande fall och låter dessa stanna kvar Det hoppas jag med många verkligen inte. De har i regel en lika vidrig människosyn som sina manliga motsvarigheter så det bör känna på sin narcisstiska och högdragna karma.

  • Ja det är väl kalas med 30åriga flyktingbarn för er kvinnor.
   Vad är narcisism mot en hederlig gammal klassisk gruppvåldtäkt?

 4. Det är ingen hemlighet att de ljuger så näsan växer, de som kommer till Sverige och säger att de är förföljda i sitt hemland.
  Jag jobbade med arbetsförmedling etablering och deras handläggar. Många av handläggarna var själva ”flyktingar”, och de diskuterade öppet hur de hade gjort för att ljuga sig in i Sverige.
  Jävla kräk. Jag hoppas det en dag blir så att de ljugande ställs till svars och får betala tillbaka sina bidrag och vad de kostat samhället, samt blir utvisade på livstid.

 5. Elaf ali är kvinna och det vet vi alla att kvinnlig invandring inte är i närheten av att vara så stort problem som manlig invandring.
  Gruppvåldtäkter, våldtäkter, mord, hedersförtryck, kvinnomisshandel, rån, åldringsbrott är den extremt skadliga manliga invandringens baksia.
  Sen har jag märkt att det finns en tacksamhet hos kvinnorna som absolut inte finns hos männen.
  Så i det fallet ska man inte dra alla över en kam.

 6. Välkommen ska du vara Elaf. Tänk på när/om du träffar en man att du fortsatt får visa ditt vackra hår.

  • Bor hon i något av Sveriges förorts ghetton så kan det vara kört att visa håret, här har ett typ exempel på att manliginvandring är destruktiv.
   I ghettona patrullerar numera shaira poliser som ser till att kvinnorna klär sig anständigt och skulle en uppmaning inte lydas får familjen hembesök.
   Detta sker 2019 i Sverige med regeringens goda vetskap.

Kommentera