Dieselaktivister mot klimatet

KLIMAT. Florian Gathmn twittrar om Greenpeaceaktivister som protesterar utanför CDU:s huvudkontor mot kristdemokraternas klimatpolitik med hjälp av ett dieselaggregat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Dieselaktivister mot klimatet

 1. Tjoflöjt alla klimatextremister, imorgon åker jag och hustrun bil många mil till flygplatsen och sen skall vi flyga till medelhavet, Efter några veckor flyger vi samma väg hem igen och sedan många mil med bil till hemmet. Hoppas ni får en j-a klimatångest när ni läser detta.

 2. Syna alla v-pk are i sömmarna det är nog sådana som gnäller mest om tempen på kontoret är en grad över eller under det normala.
  För mp:are borde inomhustempen vintertid var 15 grader och sommartid så varmt som det blir utan luftkonditionering.

 3. Hellre diesel, än att skövvla skog! VAD HJÄLPER DÅ ATT MAN DRAR NER PÅ UTSLÄPPEN, NÄR DET INTE FINNS NÅN VÄXTLIGHET SOM TAR HAND OM DEM, KVAR?!

  Greta Thunberg, är snarare ett hot mot miljön! Kanske det värsta vi har!!! För hon och hennes anhang, tänker inte längre än näsan räcker, och sabbar miljön totalt, med sitt feltänkt!

 4. jag älskar diesel, tankar ca 60 liter Shell V power som är bäst o dyrast i veckan..

 5. Jag ser ju hur det är med miljön.Om det är så illa varför låter vi bilen,flyget,alla godsfartyg,jordbruket ( fram med havre hästen) Värmekraft.kolkraftverk fortfarande produseran avgaser? Varför får vi köra med EU moppen?Stanna alltihop. Nej det är bara för att lägga på en massa skatter.Tesla bilen är inte fri från utsläpp. Däcken tex komposit material batteriet.detta sjuka bedrägeri i från politikerna

 6. Det handlar inte om klimatet utan är en bisarr maktkamp.
  Att ha klimatet som argument är bekvämt för alla gamla och nya råkommunister.
  De var lite vilsna efter murens fall och det senaste kommunistiska experimentet Venezuela men med klimatet som sköld så marscherar de vidare mot deras totalitära dystopiska maktdrömmar tillsammans med islamisterna

  • Skitsnacket om räddandet av klimatet handlar inte om KLIMATET, utan det handlar om mera pengar i de stormrikas plånböcker.
   Det handlar dessutom om de stackars människorna som är så otroligt lätta att lura pengar av.
   Den som tror på gud måste medge att det dummaste han gjorde var när han skapade MÄNNISKAN.
   Människan är den dummaste levande organismen på jorden.

Kommentera