Mordbrand och explosion i Kalhäll


BROTTSLIGHET. En brand bröt ut i ett sjuvåningshus i Kalhäll i Järfälla nordväst om Stockholm vid 15-tiden, skriver flera medier. Personer som larmat om branden har hört något som låtit som en explosion inifrån lägenheten. Vid 16-tiden var branden nästan släckt.

Boende evakuerades från huset och ett femtontal ska personer har andats in rök och de ska kontrolleras.

Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand då det finns anledning att anta att branden varit anlagd. En teknisk undersökning kommer att genomföras tidigast under morgondagen.

-Pettersson tycker det ser ut att ha varit en skaplig smäll då fönstren tryckts ut med karm och allt. Det verkar inte vara Andersson, Pettersson och Lundström som bor på Termovägen 54, 4:e våningen utan betydligt mer spännande namn…

Polisen


2 responses to “Mordbrand och explosion i Kalhäll

 • li br

  Inflödet av klienter till anstalt uppgick under förra året till drygt 8 900, vilket är en ökning med ungefär 500 klienter jämfört med 2017 och alltså den första ökningen sedan 2012.

  Gilla

 • li br

  Antalet rättspsykiatriska undersökningar ökar kraftigt. Under år 2018 ökade undersökningarna med 16 procent, och ökningen har fortsatt även i början av år 2019. Nu öppnar därför Rättsmedicinalverket (RMV) nya platser för rättspsykiatriska undersökningar. Det rapporterar Rättsmedicinalverket.

  Allt fint och bra ökar i Sverige minsann………not

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: