Frikyrkorna drar mer folk än moskéerna

RELIGION. Många religiösa grupper har vuxit sig stora i Sverige de senaste årtiondena. I dag är islam och ortodox kristendom ungefär lika stora men de traditionella frikyrkorna har nästan dubbelt så många medlemmar som alla muslimska församlingar (310.000 vs 170.000), skriver tidningen Dagen. Tyvärr  fortsätter artikeln bakom betalvägg.

-Pettersson säger att antalet medlemmar i muslimska församlingar har mindre betydelse, det viktiga är antalet muslimer och de är alldeles för många, får för mycket bidrag, ställer för många krav och har för många islamister i gänget. Jag tror heller inte frikyrkorna har ambitionen att ta makten i landet men det har de andra på lång sikt, tro inget annat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 thoughts on “Frikyrkorna drar mer folk än moskéerna

  1. I kväll besöker en hel grupp T R O L L Petterssons blog…
    Om det nu inte är enbart den sinnessjuke,som använder 100-tals olika namn ?

  2. Enligt Koranen så är alla icke muslimer otrogna och lovligt byte !
    Undrar om 7 klövern och det övriga mångkulturälskande etablissemanget som hyllar och avgudar Islam har läst Koranen ?

    • Maja, ortodox betyder renlärig, rättrogen och är det uttryck tidningen Dagen använder. Jag antar att Frikyrkorna anser att deras variant är den rätta, den ortodoxa…

  3. Moskéerna hotar den lilla spillra av demokrati som möjligen fortfarande existerar. Varför då ? Jo, för att islamisterna ljusskygga verksamhet ligger så långt ifrån demokrati man kan komma. Och vi har ju, trots allt, fortfarande möjligheten att deltaga i spelet med att ge sken av att vår rösträtt betyder något. Men i moskéerna gäller helt andra principer. Där är det imamen och mullorna som dikterar vad muhammed ska rösta på. Vid förra valet såldes det ju röster kors och tvärs mellan (mp) och (m). Vid det senaste valet bestämde imamen att det var (L) som gällde. Gick från 0% till drygt 20% i Rinkeby. Demokratiska val…Glöm de´.

Kommentera