Är karln inte riktigt klok ??

Henrik Jönsson redogör i denna video om PK medias och politikers insatser för att ”svartmåla” kärnkraften. Indirekt så påstår han att stora delar av Sveriges politiker är okunniga och korkade!

Det kan väl inte vara sant??

Vet inte Greta o Bolibompa ministern bättre än Henrik?  Dom är ju i PK media var o varannan dag, då måste dom väl vara experter på miljöfrågorna? Varför tar annars PK media in dem??

10 thoughts on “Är karln inte riktigt klok ??

  1. Miljöfascisterna tror att det alltid flyger in nya marchmallows i munnen, lycka utan slut o nån annan betalar

  2. Alla som larmar om klimatet har ju ingen lösning på hur man ska klara av elförsörjningen, om vi lägger ner kärnkraften . Varför kan man inte ta och testa , stryp ner elförsörjningen ett par timmar i veckan till att börja med ,och ett bra ställe det vore i Stockholm vad gör det om tunnelbanan inte fungerar hela tiden på dygnet folk behöver att röra på dököttet så det vore nog en välgärning om det infördes ransonering . Sedan när det gäller Gretas USA resa så är det väl uppenbart vad den resan har för mål , hon ska givetvis till Hollywood för att spela in en film som i hennes fall kommer att resultera i en kassaskåpssäker oscarsstatyett med vidhängande filmkontrakt .

  3. Om Sverige lägger ner kärnkraftverken så måste vi köpa finsk kärnkraft istället. Idag kan vi sälja 1200 MWh från Stockholm området till Finland men snart måste vi köpa samma 1200 MWh istället från det kärnkraftverk Olkiluoto 3 som blir klar om ett år.

    • MP och andra Gretaianer tror att inget hänt med kärnkraftsutvecklingen sedan Ingalina byggdes, de tror att svenska skogarna är borta därför vi kopierar så mycket, de tror att elbilar o andra elfordon är gratis att ladda, de tror att de andas luft från Brasilien och att flyget skär sönder atmosfären som en kniv i ett lakan. de tror att det är bättre att hysa 1 miljon afrikaner i kalla norden än i djungeln där de eldat ner alla träd de lekte i, de tror att vargar, sälar och elefanter bara är ett minne blot. Dessa proffs muppar lever i reservat helt skilda från verkligheten och det samhälle de gladeligen förstör mer o mer varje dag. bra Video henrik

  4. Jo, det är sant. För att få höras och synas i Sveriges styrande skattefinansierade journalistkårs medier så måste man vara lika korkad, obildad och outbildad som personerna i denna journalistkår.
    Detta har lett till att Sveriges s.k. ”elit” består av högljudda idioter. Detta har i sin tur lett till att Sverige snabbt går åt helvete.

Kommentera