Ta kontrollen över invandringen till EU

ILLEGAL INVANDRING. Moderaternas toppnamn i EU-valet, Tomas Tobé, vill att EU inför en nollvision för ekonomisk migration, skriver han i en text på DN:s debattsida. Tobé skriver att det behövs tydliga mål för asylpolitiken, utöver den asylpakt som EU nyligen har klubbat. Ett av de målen bör enligt honom vara att ingen utan asylskäl tar sig till unionen på olaglig väg för att arbeta.

Tobé vill också att varje land ska få sätta sina egna volymmål, att samarbetet med länder utanför EU stärks samt att migrationens grundorsaker motarbetas. ”Det är dags att ta tillbaka kontrollen över invandringen. Nya folkvandringar in i Europa måste undvikas till varje pris”, avslutar Tobé.

-Pettersson säger att Tobias Tobé är en smart kille, han har bara varit riksdagsledamot sedan år 2006 och har redan kommit på att migrationen inte fungerar. Vad ska de bli av den pojken när han blir stor?

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter. Bilden från 2016.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ta kontrollen över invandringen till EU

  1. M kan visa vägen i EU genom att börja med Sverige, de sitter ju inregering. Jag ser ingen nollvision på långa vägar för immigrationen till Sverige. Några lama förändringar på pappret, men ungefär samma siffror. Det snittar väl fortfarande kring 100 000 eftersom så fort en kolumn minskar (t.ex. asyl) ökar en annan.


  2. …för varje importerad musse sjunker Sv. kronvärdet ngn tusendels 0/000 dels
    promille…hela anleningen är att till skillnad mot förr, för 500 år sdn, är ida att
    de styrande ida helt sakna förstånd att nu som förr sätta 90 av de nyanl.100%
    en tvångsarbetarkneg…från dag idag så bjussas ist mussarna på allt, i class
    med ett högre ståndshem där de kan sitta och fisa och planera ytterligare ut-
    sugningar från sitt nya paradis här i vårt Abzurdin…allt de härliga sker inför
    öppna ridåer å utan större knorr från 70-80 % av de Svenska infödingar som
    tryggt velar vidare, nu med ytterl förslag om att nya horder mussar från GASA
    nu är ligger i startgroparna, av dessa har de flesta Hamas-påbrå…

    14
  3. Bra om de ändrat sig, förra gången vi hade moderatregering hade de en 100%-vision för ekonomisk migration.
    Kan man få till en gemensam EU-flyktingpolitik som hindrar vänsterregeringar från att ta in mer än 30 gånger fler flyktingar än vad det finns?
    Misstänker EU:s tvångsfördelning ”agenda 2030” även fungerar som incitament för länder som t.ex Ungern och många andra östeuropeiska länder att göra vad de kan för att minska den totala invandringen som skall fördelas inom EU.

    15
  4. Idag har jag skällt ut två sossar som jagade röster inför EU-valet, de ringde på dörren en lördag, och ville ge mig en broschyr. Jag ska rösta på SD, fick de till svar, och så brast det och jag vräkte ur mig om Maggan, invandring, kärnkraft, kriminaliteten + Morgan, Löfvén, miljöpartiet, pensioner och fan allt jag var trött på.

    Ringer det på dörren så står där en sosse som vill ha dina röster.

    29
    1
    • Nu ringer sossarna på din dörr, men efter valet skiter dom i dig. Jag minns med glädje, vem som sänkte dieseln 10 kr/liter.

      29
  5. De s.k. valarbetarna, pensionärerna, oftast kvinnor, som i vallokalerna tar emot rösterna..
    VAR tror man att deras sympatier oftast ligger..?
    – Dessa goa tappra arbetare.. (?!)

    ps;
    jag har själv tidigare råkat ut för tydligt märkbart försök till fusk!

    22
  6. Låt er inte luras.
    Enda anledningen att han gör ett sånt här utspel är för att han vill knycka röster från SD:s kandidater. I själva verket röstar Tobé som alla andra EU-dårar.

    21
    • Tobe’ berättar bara det han vet du vill höra, försök minnas vad de tidigare gjort. Lita aldrig på valfläsk, bara vad de åstadkommit.

      20
    • Intressant också detta med ”volymmål”. Det enda rimliga målet är noll för decennier framåt. Men de betraktar det som någon slags naturlag att det skall flöda in andra folk i Europa. Vad är det som de inte förstår av historieböckerna när folk gått under och länder erövrats?

  7. Var han lustig nu vilka kommer för att arbeta när man kan leva på värdlandets skattebetalare

    34

Kommentera