SVT har svårt att rapportera opartiskt

MEDIA. Ett våldsamt bråk uppstod på Bantorget i Lund när två politiska grupper drabbade samman Polisen grep sex unga män misstänkta för misshandel. Det var vid halvtvåtiden på lördagen som bråket uppstod. En grupp med en flagga från Nordiska Motståndsrörelsen slogs med en annan grupp.

– Det var ett tiotal från NMR som delade ut flygblad och paraderade längs Lilla Fiskaregatan, sedan drabbade de samman med motdemonstranter vid Bantorget, säger studenten Elias Nilsson som blev vittne till händelsen.

-Pettersson läser den relativt långa artikeln på SVT och där nämns nazister, Nordiska motståndsrörelsen och NMR sju (7) gånger. Den andra sidan benämns som motdemonstranter fyra (4) gånger.

Ingenstans står att det rör sig om Vänsterpartiet och deras riksdagsledamot Hanna Gunnarsson var på plats tillsammans med våldsbejakande extremisterna i AFA, det borde SVT och SÄPO ta upp. Gunnarsson har tidigare varit misstänkt för uppvigling men frikänts, trots att Gunnarsson uppmanar folk att förstöra Sverigedemokraternas kampanjmaterial. ”Riv ner, klistra över, förstör! Skitet lär vara borta imorgon.” skriver hon på twitter.

Så även om SVT försöker få det att se ut som NMR är de skyldiga ska man inte vara övertygad om det, kommunisterna brukar skrika om gatorna som om de äger dem och är ofta de som drar igång slagsmålen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “SVT har svårt att rapportera opartiskt

 1. Jag säger det igen. När ska världen genomskåda gammelmedia? När gammelmedia sprider sina nyheter om högerexstrimister och nazister idag, vet vi att det bara är lögner. Samma media har berättat för oss om Tyskland och andra världskriget. Nu tycker jag att det är ett väldigt överutnyttjande av nazisternas skuld till världen. Man undrar hur det var egentligen?
  Vad jag minns är det på vissa platser förbjudet att förneka förintelsen. Jag vill också minnas att det är förbjudet att förneka att Kim il Sung är direkt släkt med gud. Ja, vilken värld vi lever i.

 2. Om nu kommunisterna anser sig “äga våra gator”, så borde de väl också ta ansvaret för underhållet. Börja med att städa upp. Det ser ju för jävligt ut ! Städa bort det allra värsta först. Nämligen er själva !

 3. Inget att föredra! Oavsett om nazisterna är vänster eller höger! Det är nazisternas kamp om herravälde!

 4. Till skillnad från danska Danmarks Radio (DR) så struntar SR/SVT ens i att låtsas som att de är neutrala och objektive. De kan de för svenska politiker är skiträdda för dem, för att de skall utsättas för drevet och karaktärsmord.
  I Danmark så finns det en fungerade kontroll där DR ofta utsätts för skarp kritik när de vinklar. Bl.a. Dansk Folkeparti deltar och skräder inte orden.
  Dessutom, danska journalister är inte en homogen, lågutbildad, stupid grupp som i Sverige. Den primitiva svenska journalistutbildningen drar till sig de dummaste och mest narcissistiska och emotionella typerna.
  Ordet “motdemonstranter” är rent Orwellskt nyspråk för vänsterns SA-grupper som saboterar opponenters fredliga demonstrationer. Hitler’s SA höll på med precis samma saker.

Kommentera