Anhöriginvandring – Socialsekreterare varnar för ett kommande kaos


INVANDRING. Anhöriginvandringskaoset – När goda avsikter skapar långtgående problem
Text: Anonym socialsekreterare i södra Sverige

När jag i juni 2018 skrev om mina upplevelser som socialsekreterare under invandringskrisen hade jag förhoppningen om att jag aldrig skulle behöva sätta fingrarna på tangentbordet och ta upp ämnet igen. Jag hoppades att valet i september 2018 skulle medföra en rimligare politik, där beslut fattades med beaktande av konsekvensanalyser och aktuella fakta.

Här bloggar Pettersson och här kollar kommunens miljönämnd toaletten mot betalning. Skiten från hundratusentals nya svenskar är det dock ingen som bryr sig om. 

Istället har vi fått Januariöverenskommelsen som har fått igenom en motion om att utöka anhöriginvandring för personer som kommit till Sverige som alternativt skyddsbehövande.

Att regeringen ens kan leka med tanken att utöka invandringen till Sverige säger mig att dess verklighetsfrånkoppling är total. Politikerna verkar blunda totalt för det kaos som de i den humanitära stormaktens namn skapat åt Sveriges kommuner, landsting och därmed också det svenska folket.

Familjeåterföreningar, som Miljöpartiet och Morgan Johansson är så angelägna om att utöka, skapar stora problem för kommunerna, både lagmässigt, pengamässigt och samhällsmässigt.

Läs vidare på Newsvoice.se…

-Pettersson är inte förvånat över bristen på konsekvensanalyser…

Varför ingen konsekvensanalys? Varför hårdare kontroll på ett dass på landet än skiten från 600 000 nya svenskar?

 • Hur det kan vara möjligt att en familj kan få uppehållstillstånd i Sverige utan någon försörjning eller någonstans att bo?
 • Hur kan vi ha ett system där vi lättsamt släpper in och t.o.m. betalar resan hit åt personer utan riktig planering och förutsättningar, rakt in i fattigdom och hemlöshet med dåliga utsikter till hållbart leverne? År efter år, med fallande resultat.
 • Fattar politikerna inte att majoriteten av de ljugande ”ensamkommande” unga afghanska männen från Iran som tappat sina id-handlingar är ankarbarn?
 • Är det verkligen höjden av humanitärt hänsynstagande?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “Anhöriginvandring – Socialsekreterare varnar för ett kommande kaos

 • Dg

  finns det något tak för hur många anhöriga man får ta in som migrant???
  5-10-20 st??? I deras byar så är nästa alla släkt med varandra så i princip en st migrant kan kräva hela byns intåg till Sverige 🙂
  Hur många tusentals ÄFSare kommer det komma? (ÄFS=äldreförsörjnigs stöd dvs pension för migranter) Dessa äldre som aldrig betalat in till systemet kommer i många fall lyfta mer i sin pension än en svensk pensionär då de oftast har övrig service gratis och tom hyran. Det kommer även bli trångt på servidehusen-äldrevården då dessa ska ha service.
  Svenska politiker är ivriga dra på sig högre kostnader vilket aldrig kan sluta bra……

  Gilla

 • Kent

  Forskning som inte ger kunskap.
  Hur fan kan man vara så kokade att man säger att anhöriginvandring är bra för intrigationen när Sverige är ett fullskaligt expriment som tydligt bevisar motsatsen.

  Gilla

 • Konkel.

  Hur i hel..te skall vi kunna bli av med denna regeringen när valmyndigheten hela tiden justerar procenten.
  Likt Venezuela, valutan faller som en sten och företagen flyttar, efter varningar om elbrist.

  Gilla

 • SVENSK

  Det är ju redan KAOS! Svenskar vill knappt ha barn längre eftersom man förstört deras möjligheter till bostad, jobb och framtidsutsikter, som istället genom aktiv undanträngning är tillägnade främlingar från MENA!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kommande kaos, vad kallas dagens situation för, vilken verklighet lever denna socialsekreterare i ?

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Är ganska säker på att många kommuner kommer strunta i detta. De kommer säga till staten: Betala först, så kommer vi sen försöka hjälpa de som kommer.

  Gilla

  • Stenbock

   En skön tanke från din sida Anders…
   Tror inte den blir sann utan de humana socialisterna kommer att blunda för alla problem. Med detta styre kommer landet att inom några få år,fullständigt gå under.
   Att den svenska Kronan dagligen rasar är ingen tillfällighet.Om inga andra upptäckt vart landet bak alla bergen är på väg,är finanskretsarna i varje fall vakna.

   Gilla

  • För Vårt Bästa?

   Finns det någon kommun som inte är PK-styrd???

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Svar NEJ !
    I dagens icke demokratiska Sverige är alla kommuner mångkulturellt PK.

    Gilla

   • Stenbock

    Ja Staffanstorp ledes av M,med uppbackning av SD !
    Det märker du om inte annat av PK-organen,som dagligen finner nya fel i denna föregångarorten.
    Ni som lever och får tillfällighet att rösta 2022,kommer att se flera andra kommuner i Skåne kommer att styras,av liknande koalitioner…

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: