Drygt tusen illegala immigranter i en flock gripna vid gränsen mellan Mexiko och USA

INVANDRING. USA:s gränsbevakning har omhändertagit 1036 migranter vid gränsen till Mexiko, uppger Donald Trump. Enligt presidenten är det den största gruppen papperslösa flyktingar som omhändertagits.

Obama förlängde och förstärkte murem som Bush och Clinton påbörjade, men Trump får skulden för i svenska medier. 

”1 036 personer som olagligt tog sig över gränsen i El Paso vid 04.00-tiden”, twittrar Trump samtidigt som han delar en videosekvens från händelsen.

Samtidigt uppges presidenten planera åtgärder som i praktiken skulle innebära ett stopp för asylansökningar från personer från Centralamerika, enligt Politicos källor.

-Pettersson säger att Bill Clinton byggde, George W. Bush byggde, Barack Obama byggde, Hillary Clinton ville bygga. Det är många som var för muren mot Mexiko innan Trump föreslog det. President Obama byggde och ljög till och med om att den var klar. Obama deporterade miljoner med illegala mexikaner och stängde gränsen för muslimer från Irak i sex månader utan att någon protesterade. Det beror tydligen inte på vad som görs utan på vem som gör det, rapporterar Reuters som inte kallar muren Trumps.

Det säger en hel del om svenska medier…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Drygt tusen illegala immigranter i en flock gripna vid gränsen mellan Mexiko och USA

  1. Är inte denna stackars utsatta grupp välkommen till dagens rika trygga och heligt mångkulturella Sverige ?
    Skulle faktiskt tro det, vad säger och tycker mån tro f.d snabbköpskassörskan numera utrikesminister M.Wallström om detta.

  2. Jag ber Till den Högre Makt att Donald Trump kommer hit till Sverige och styr Upp Här kan vi prata om ledare

  3. Till skillnad mot Sverige så är USA ett land byggt på massmord och etnisk rensning och slaveri och består av över 300 miljoner illegala immigranter. Och så vill ju inte ha det i Sverige

  4. Och det är ju ändå bara en droppe i havet jämfört med det antal araber och svarta som väller in i Europa.

    • USA hade 330.000 asylsökande år 2017 till det kommer en hel del som inte registrerar sig utan uppehåller sig illegalt i landet.

Kommentera