Drygt tusen illegala immigranter i en flock gripna vid gränsen mellan Mexiko och USA


INVANDRING. USA:s gränsbevakning har omhändertagit 1036 migranter vid gränsen till Mexiko, uppger Donald Trump. Enligt presidenten är det den största gruppen papperslösa flyktingar som omhändertagits.

Obama förlängde och förstärkte murem som Bush och Clinton påbörjade, men Trump får skulden för i svenska medier. 

”1 036 personer som olagligt tog sig över gränsen i El Paso vid 04.00-tiden”, twittrar Trump samtidigt som han delar en videosekvens från händelsen.

Samtidigt uppges presidenten planera åtgärder som i praktiken skulle innebära ett stopp för asylansökningar från personer från Centralamerika, enligt Politicos källor.

-Pettersson säger att Bill Clinton byggde, George W. Bush byggde, Barack Obama byggde, Hillary Clinton ville bygga. Det är många som var för muren mot Mexiko innan Trump föreslog det. President Obama byggde och ljög till och med om att den var klar. Obama deporterade miljoner med illegala mexikaner och stängde gränsen för muslimer från Irak i sex månader utan att någon protesterade. Det beror tydligen inte på vad som görs utan på vem som gör det, rapporterar Reuters som inte kallar muren Trumps.

Det säger en hel del om svenska medier…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Drygt tusen illegala immigranter i en flock gripna vid gränsen mellan Mexiko och USA

 • Kenth Andersson

  Är inte denna stackars utsatta grupp välkommen till dagens rika trygga och heligt mångkulturella Sverige ?
  Skulle faktiskt tro det, vad säger och tycker mån tro f.d snabbköpskassörskan numera utrikesminister M.Wallström om detta.

  Gilla

 • folksam2010

  Jag ber Till den Högre Makt att Donald Trump kommer hit till Sverige och styr Upp Här kan vi prata om ledare

  Gilla

 • Jan

  Till skillnad mot Sverige så är USA ett land byggt på massmord och etnisk rensning och slaveri och består av över 300 miljoner illegala immigranter. Och så vill ju inte ha det i Sverige

  Gilla

 • Mike E

  Och det är ju ändå bara en droppe i havet jämfört med det antal araber och svarta som väller in i Europa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: