Anders Lindberg om svenska värderingar


MEDIA. Aftonbladets och socialdemokraternas politiske desinformatör Anders Lindberg twittrar om att han inte gillar att M+SD styrda Staffanstorp vill förbjuda slöjor på skolflickor upp till och med mellanstadiet.

Nåväl, nu tycker inte Pettersson att slöjor på småflickor har något med svenska värderingar att göra men om Anders får som han vill så antar jag att han inte har något emot nazistuniformer på våra gator, det har i varje fall socialdemokraterna erfarenhet av.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Anders Lindberg om svenska värderingar

 • Kenth Andersson

  Detta eventuella slöjförbud kommer aldrig att bli verklighet pch om så blir fallet blir det inte långvarigt i dagens Islamistiska satelitstat Sverige !

  Gilla

 • Kungen

  Vad vet han om svenska värderingar ?? Han är helt frikopplad från verkligheten. Hur skulle han kunna veta vad en vanlig svensk tycker ?? Känner han nån ???…

  Gillad av 1 person

 • Lisa

  Tycker Linberg det är ok. med rånarluva.

  Gilla

 • centurion

  Hörrudu A-L. Appropå dina svepande formuleringar om bl.a. CANCER, så vill jag bara påminna om att din kompis Helene Fritzon påstod sig skydda mot detta gissel om man bara kryssade i henne i personröstningen. Välj vilken svans du ska representera innan du skämmer ut dig !

  Gillad av 1 person

 • eugenecork


  DUMHETER borde vara de som förpassas
  till sopptippen först…sagor som blivit lagar
  pga av att människan gillar påhitt typ den
  saga som handlar om Jesus, m.fl liknande
  figurer…desamma gäller allt som har med
  politik att göra, ena kallelsen är dummare
  än den andra…nää ner i papperspelle me
  hela skiten me huvudet före

  Gilla

  • eugenecork

   obs…det ovan gäller allt (mer el mindre) inom dessa områden…finns enkom ett (1) undantag, det är SDs agenda…om den hade följts både ”när och fjärran” och varit allena rådande så skulle heller inga meningsskiljaktigheter funnits denna dag, därmed heller inga tvister om partitillhörighet hit å dit…trenderna kommer går, men ett välde likt de som fanns då MaoZedong styrde i Kina är ej heller eftersträfansvärt…aning enahanda då människorna då liknade tennsoldater, alla va likt stöpta ur samma form…kanske bra ändå som det är nu, därmed lite mer färg på tillvaron..å vi inte alla blir likt myror å bin, de haju skitsvårt att skilja på vem som är vilken och även vilken som är vem!?
   …tror inte mga av oss reflekterat så mycket över detta, själv har jag de stunder då jag haft 5 (fem) minuter över, ägnat många å långa funderingar kring ovan nämnda spörsmål!

   Gilla

 • Bajen666

  Hon är inte klok och det har jag sagt i flera år, och nej jag har inte skrivit fel det är en kvinna i en mans kläder.

  Gilla

 • Zero8

  Oj har AL vaknat till, då blir det roligt och fart på kommentarer som är bra och rolig läsning

  Gilla

 • Erling

  ”Nazism går att utrota”, säger han. Gärna för mig. Utrota socialism också när du ändå är i gång Anders! Då gör du en välgärning!

  Gilla

 • Kattsand

  Att alla skall få klä sig som de vill: menar Anders Lindberg att det är ok att föräldrar tvingar på sina barn slöjor eller menar han att vi skall förbjuda slöjor så att föräldrar inte kan tvinga på sina barn slöja?

  Gilla

 • Tore

  Idioti går tyvärr ej heller utrota, varför inte klä din fru i burka och föregå med dåligt exempel, Anders.

  Gilla

 • Kent

  Skåne irriterar makthavarna och nomeklaturan i Stockholm riktigt ordentligt. Ett sundhetstecken i landet.

  Gilla

 • ossie

  Fittmössa och tvångströja vore en lämplig klädsel för honom.

  Gilla

 • Stenbock

  https://imgs.aftonbladet-cdn.se/v2/images/author/d7e471f4-ed9a-4ee4-bb6c-07a92de2ad32?fit=crop&h=700&q=50&w=700&s=859c54d56401bf87aad25835ef83cb054fb6cc30
  Mannen på bilden är en arbetskamrat till AL i Aftonslasken. Har lagt in bilden med anledning av ett tårdrypande reportage,som han knåpat samman kring en av de 1000-tals ljugande lyckosökarna,som anlände 2015,och sedan dess levt på oss skatteslavar.
  Nu skall den lögnhals det handlar om äntligen utvisas,och tårarna faller i Lysekil.
  Att Abzurdistan är mer än naivt kände vi till,och efter detta reportage om hur ”godhjärtade” på alla sätt söker kringgå lagen,för att behålla dem i drömlandet visar hans rader upp.

  Gilla

 • bj

  Tyckte Lindberg skrev att man får klä sig som man vill. Då får väl nassarna också klä sig som man vill, eller hur A Lindberg

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: