Hanif Bali har grävt

INRIKES. Det var Centerpartiets gruppledare Anders W Jonsson som meddelade att centern inte ska fälla Annika Strandhäll. Hanif Bali, moderat riksdagsledamot har grävt lite och twittrar ut resultatet: 

Centerpartiets Anders W Jonsson var vårdspolitisk talesperson innan han blev centergruppledaren som räddade Strandhäll. Såhär sa han 2018: ”Centerpartiets vårdpolitiske talesperson, Anders W Jonsson, kallar Strandhälls förklaringar för kvalificerat trams.” – TT April 2018

”Både Stefan Löfven och Annika Strandhäll har velat minska kostnaderna i bland annat assistansersättningen. När de sedan får stenhård kritik för det så väljer de att sparka generaldirektören för Försäkringskassan” Anders W Jonsson (C), TT, 2018

”Så här agerar en oansvarig regering. Löfven och Strandhäll har velat sänka kostnaderna för både sjukförsäkring och personlig assistans och när förslagen får kritik sparkar man generaldirektören.”
– Anders W Jonsson (C), Expressen, 2018

”Det är fegt, det är svagt ledarskap. Regeringen skyller brister på myndigheter i stället för att stå upp för egna beslut.” – Anders W Jonsson (C), Expressen, 2018

Anders W Jonsson, Twitter april 2018: “En generaldirektör i Försäkringskassan gör exakt som hon av regeringen beordrats att göra, avslår ansökan om personlig assistans och sänker sjukskrivningstalen. Nu är det valrörelse. Då får hon sparken. Ta ansvar är inte S starka sida.”

Anders W Jonsson, Twitter, April 2018: “Hon har gjort exakt det regeringen beordrat, avslagit ansökan om personlig assistans. 1200 färre idag jmf 2014. Nu valrörelse, då sparkas hon. Begler får gå” – Nyheter (Ekot)

-Bra Hanif säger Pettersson, vad jag tycker om Anders W Jonsson och centern säger jag inte,men jag förstår att S och C vill spara på de sjuka, de 11000 friska afghanerna utan asylskäl ska finansieras…

18 thoughts on “Hanif Bali har grävt

 1. Hanif Bali sätter den hycklande Anders W Jonsson och hela centerpartiet på pottkanten.

 2. Att Stefan Löfven inte sparkat Strandhäll tyder på en extrem korruption. Dom är inte folkvalda dom har köpt makten med våra pengar. Utan sina importerade väljare låg nog såssarna på 10%.

 3. @Kalasbetalaren
  Vad sägs om 30 000 000 livslångt skattefinansierade migranter??
  Det är ju Lööfs fuktiga dröm.

 4. Trodde inte att skulle behöva säga detta men – Mona Sahlin kom tillbaks, allting är förlåtet.

  • Mona Sahlin (S) har sedan länge satsat energi på studier för att höja sin kompetens inför en eventuell återkomst inom politiken på allra högsta nivå.

   Sahlin talar ut i Aftonbladet

   Mona läser Fantomen – ibland på toaletten – och bara de gamla numren. (Publicerat 19 maj 2007)

   Läs mer på:

   https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/article492517.ab

 5. Det är början till under gången detta är helt sjukt.
  Således är snart c med i regeringen.
  Hur mycket tänker de montera ner vården?
  Tandvården tex ,akut tandvård var finns det i Skåne.
  Och dyrt så inte fattigp kan gå dit.

 6. Idag kommer säkert sossecenteräcklen att dansa och dricka champagne tillsammans på Rosenbad.
  Hoppas att de jävlarna inte kommer att prata skit om Polen och Ungern m.fl. i fortsättningen.
  Värre än så här kan det inte bli ens i en tredjevärldendiktatur!

 7. När politiker har röstat igenom ansvarsfrihet för sig själva och ingen privatperson får anmäla eller åtala politiker måste man lita på att andra politiker vill upprätthålla folkets förtroende för demokratin. Så det handlar inte om att “rädda någon” det handlar om att visa respekt för folkets förtroende.

  Fram till år 2017 hade löfven blivit utfrågat 27 gånger i KU mest av alla politiker i sveriges politikers historia.

  https://www.metro.se/artikel/stefan-l%C3%B6fven-mest-ku-anm%C3%A4ld-n%C3%A5gonsin

 8. Glöm inte heller att beslutets innebörd var att det skulle sparas på handikappade etniska svenskar, för att kunna lösgöra medel för att finansiera assistens åt migranter, som påstått sig vara handikappade. Av “rasistskäl”, så måste ju även migranter få assistens, vilket verkar generera en överrepresentation i bidragsfusk.

 9. När kommer botten att bli nådd? Helt för**t ynkligt.
  att en människa kan sjunka så lågt utan att folket vaknar över falskspelet
  det gäller att få vara kvar runt kött grutorna

 10. Utnämningsmakten är bra att ha säger Stefan Löfven.
  Intressant att se vilka förläningar som delas ut till centerpartister kanske Anders står på tur.

 11. Om inte Löven passar sig kanske Lööf snor hans jobb, då kan ju Strandhäll sitta kvar i regeringen. Fiffigt va? Vad har svenska folket gjort för ont som får sådana politiker. Visst ja vi har själv röstat fram dom. Grattis till er alla

 12. I gogan skrattas det och skålas det, ännu en framgång i främmande land.
  Kalergiplanen fortlöper i rätt riktning.

Kommentera