Tre män överföll och våldtog flicka i Borlänge


BROTTSLIGHET. Under morgonen anmäldes en våldtäkt i ett skogsparti i Borlänge. Enligt uppgifter misstänks tre män ha överfallit en tonårsflicka och två av dem hållit fast henne medan den tredje utsatte henne för en våldtäkt.

Den här skylten var inte så lyckad

Flickan fördes till sjukhus för undersökning, men ska inte ha allvarliga fysiska skador. Polisen har under dagen genomfört en teknisk undersökning på platsen. Ingen person är i nuläget misstänkt eller gripen för överfallet.

-Pettersson säger minderårig flicka, det är under 15 år. Nedre tonåren alltså en flicka på 13 eller 14. Vi får inget signalement men risken/

chansen att det är svenskar är så nära noll man kan komma.

  1. Överfallsvåldtäkt
  2. Tre stycken gärningsmän
  3. Området är nästan etniskt rensat från svenskar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Tre män överföll och våldtog flicka i Borlänge

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: