Stäng

Jag tror att Stefan Löfven skulle vilja vara som ”högerextremisten” Matteo Salvini

EU-VALET 2019. Matteo Salvini, född 1973 i Milano, är en italiensk politiker, ledare för det politiska partiet Lega Nord och sedan juni 2018 vice premiärminister och inrikesminister. Lega Nord och Matteo Salvini har stängt Italiens hamnar och menar migranterna som kommer över Medelhavet ska skickas tillbaka. 

Av Stefan Löfven (S) och andra globalister kallas Salvini högerpopulist, högerextremist, odemokratisk och kraftigt invandrarfientlig samt nationalist.

-Pettersson misstänker att Stefan Löfven (S) skulle vilja vara som Matteo Salvini…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Jag tror att Stefan Löfven skulle vilja vara som ”högerextremisten” Matteo Salvini

 1. Så många kramar som Matteo Salvini fick på 2 minuter, har Stefan Löfven inte fått i hela sitt liv. Orsak. Han har inte gjort rätt för några.

 2. Ja om högerpopulismen skyddar allmänheten mot orättvisor så blir de naturligtvis populära. Ingen föredrar orättvisor. De, som jobbat och betalt skatt hela sitt liv och sällan utnyttjat välfärden måste få känna fördelarna av sitt livslånga slit vid pensionen. Det duger inte med ständigt höjda skatter, vårdköer, problem med äldrevård och svåra skolproblem.

 3. Löfven skulle inte vilja vara bland annat stark,manlig,med kärlek till sitt land och värna om sitt folk som Salvini. Det är ju inte alla män som har förmåga till det.

 4. Här i Sverige gör vi bara en sak, när vi får problem… Vi gör Handhjärtan. Funkar alltid…

 5. Salvini tillsammans med Orban har blivit europas Donald Trump!
  Dvs älskad av folket, samt hatad av pk och vänsteridioter…

  Snark kommer vi att få en i Sverige i form av Gustaf III Kasselstrand 😉
  sanna mina ord…

  1. Och diktator Löfven är troligtvis också Europas värsta och mest folkfientliga statsminister.Han vägrade visa sig när fattigpensionärerna hade sin manifestation nyligen över 3000 människor hade deltagit.Löfven är en stor olycka och skam för Sveriges land och folk.

   Matteo Salvini är en hjälte,helt fantastiskt att han kramar om sitt folk,tar selfies med dem,pratar med dem,man förstår att han är mycket omtyckt och populär bland sitt folk i Italien.Han för folkets talan ,har sitt folk och lands bästa för ögonen och är en riktig tuffing som icke backar för de onda krafterna.

   1. Salvini är den enda man i hela EU som fick stopp på fartyg som tjänade stora pengar på att hämta upp personer utanför Libyens kust och föra dessa till Europa.

 6. Sk högerextremistisk politik kallas politik som gagnar folk i olika länder av folkförädare som Stefan Löfven.
  Vänster extremism gagnar endast kommunistiska diktatorer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: