Kan vi förbjuda muslimer att föda barn och flytta hit för klimatets skull?


KLIMAT. Sveriges och världens befolkning ökar i en rasande takt, detta påstås vara något positivt trots att det är en katastrof av gigantiska mått. 

En miljövänlig muslim äter gräs i Somalia och somnar innan han gör något annat. 

Exempelvis släpper en somalier i Sverige ut 50 gånger mer växthusgaser än en somalier i Somalia. Varför ska de flytta hit och föda en massa barn, det är en katastrof för klimatet.

 

Sosse som struntar i klimatet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “Kan vi förbjuda muslimer att föda barn och flytta hit för klimatets skull?

 • heraldikern

  Vi måste tvinga MENA att införa födelsekontroll så länge dom själva inte kan bygga upp sina länder och försörja sig, samtidigt som vi förbjuder dessa folkförflyttningar massmigrationen). Annars är det snart slut med den västerländska civilisationen också.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den numera Islamistiska satelitstaten Sverige kan inte och kommer inte att förbjuda något som har med mångkultur att göra !

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Jorden kan försörja 10+ ggr dagens befolkning med livsmedel utan problem, samtidigt som hälften av alla brukade marker återlämnas till naturen. ÖKA CO2 TILL +0,08% i atmosfären.

  Nu förstår ni varför FN understödjer klimatbedrägeriet som vill SÄNKA CO2 till skadliga nivåer för kolbaserade livet. Helt enligt planen med agenda 2022/2030, där målet är att reducera jordens totalbefolkning till ca 500 miljoner.

  Att sänka CO2 är detsamma som att skapa mass-svält. Det är ingen slump att västvärlden i stora delar saknar livsmedel och måste importera. GMO kommer aldrig att kunna ersätta CO2.

  Lyckas klimatbedragarna m fl sänka CO2 i atmosfären till ca 0,02%, så dör det ”högre” livet inkl mänskligheten av svält. Vid 0,01% CO2 lever endast mikro-organismer och jorden ser ut som Mars.

  Idag har CO2 ökats från ca 0,028% de senaste 150 åren till dagens 0,042%. Då kunde jorden knappt försörja ca 3 miljarder, men idag har vi ett livsmedelsöverskott tack vare mer CO2. (bortse från krigszoner). Moderna metoder resp konstgödsel har inget med framstegen att göra, då hälften av odlarna inte har pengar att betala sådant med. Allt beror på mer CO2!
  Samtidigt visar satellitmätningar att öknar växer igen, stäpper beskogas, tundror minskar. Den största räddningsoperationen för jorden görs f n av Kina/Indien då de bygger över 2000 kolkraftverk sedan ca 2000. Ett kolkraftverk driftsätts varannan vecka i resp land, och det är där förgröningen märks mest.

  Gilla

 • age

  Fjällemlarna avlar också massvis med avkommor, som de
  inte kan föda föda upp.
  Men de har en finurlig lösning på problemet;
  De vandrar mot havet – och dränker sig!
  – och övriga världen är inte där och plockar upp dem!
  – och fraktar dem till Sverige!
  – och bjuder dem på ”all inclusive”!

  => Naturen sköter sig själv!
  – men de har naturlig5vis missat att stå på knä fem gånger
  om dagen och ropat på alla’?

  Gilla

 • Treb

  @Kalasbetalaren
  F.n,du borde få Nobelpris!
  Sweeet!
  //Treb

  Gilla

 • Stenbock

  Har funderat över varför allas blickar nödvändigtvis skall riktas mot ”klimatet” ? Samma ältande dagligen…
  Minns att min far sade när det var tyst. ”Va är det nu för dj-lskap som är på gång” ?
  Vad är det man vill,att vi skall missa av verkligt viktiga ting,med denna löjliga debatt ?
  Förr sades,har du inget annat att prata om finns ju alltid vädret !!

  Gilla

 • Stig Gson

  Det största hotet mot miljön är att det finns för
  mycket människor på jorden.

  Gilla

  • Tony

   Ja, och det är mycket märkligt att ordet Barn begränsning
   aldrig förs på tal, det skulle va totalförbjudit att sätta barn
   till världen om man inte har vare sig förmåga eller avsikt
   att ta ansvar för dem, och det gäller även Mena folk.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige kan inte och kommer aldrig förbjuda någonting när det mångkulturell import !

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det mesta av krigen och oroligheterna kommer ju också av överbefolkningen!

  Syrien gick från 4 miljoner 1960 till 22 miljoner 2010, starkt jobbat! Sen kom inbördeskriget. Venezuela ökade från 8 till 32. Det går liksom inte!

  Samma utveckling ser vi nu i Sverigeistan, eller om ni hellre vill kalla oss Nordväst Korea på den norra Arabiska halvön!

  Efter myterna om ”den enorma arbetskraftsbristen när 40-talisterna går i pension”, (har ni förresten lagt märke till vad lite det pratas om denna, nu när den siste av dessa har gått i pension och vi har massarbetslöshet) ”kompetensregnet”, och hur ockupanterna ska ta hand om den åldrande svenska befolkningen, som en efter har spruckit, så tror nu Dumsvensken att vi skall kunna bygga i kapp med det importerade barnafödandet!

  Bara till 2026 behövs det 1500 nya skolor och om vi skulle klara detta, vem ska betala? Samma sak med bostäder, sjukhus och allt annat. Speciellt inte när dom bidragslevande får löneförhöjning varje gång dom gör frugan på smällen och bara kan lämna över barnen att försörja till skattebetalarna!

  Tacka vet jag Ungern som är ett föregångsland i det mesta, där skall man ta bort barnbidraget och ersätta detta med ett skatteavdrag! Ingen betald skatt inga bidrag, då detta inte skall bli ett sätt för bidragstagare att försörja sig!

  Nu skall dumsvensken även indoktrineras till att tro att deras fattigdom och klimatflykt är dennes fel och tvingas att betala sina sista slantar i en hopplös kampanj för att försöka rädda kullföderskorna!

  Det finns inga klimatflyktingar! Att överbefolkningen gör att folk bosätter sig på platser där det inte finns möjlighet till liv, det saknas t ex vatten eller det översvämmas med jämna mellanrum, öknen breder ut sig för att dom hugger ner skogen utan att plantera ny, för att få ved, har liksom inte med klimatförändringar att göra!

  Gilla

  • Treb

   @Kalasbetalaren
   F.n,du borde få Nobelpris!
   Sweeet!
   //Treb

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Tack!

    Sånt värmer i eländet!

    Hoppas att vi alla en dag kan mötas och fira segern!

    Gilla

  • Stefan SH

   Tack, vad bra skrivet!
   När KD, SD och AFS har blidat regering och återställningen kan börja så möts vi, lovar jag, och jag bjuder på min favoritöl, Lata dagars IPA. Åter ut!

   Gilla

 • centurion

  Eftersom klimatet/vädret nu verkar vara det ”hetaste” ämnet för dagen, borde ju därför bidragsturisterna´s behov vara av underordnad betydelse. Men fråga Greta, för säkerhets skull. Hennes morsa har säkert tutat i henne att invällarna även räddar klimatet.

  Gilla

 • Kungen

  Mänsklighetens största hot är överbefolkningen och inget annat. Lösningen är INTE att flytta runt folk. Man ska bo där man hör hemma och man ska inte ha fler barn än man kan försörja. Om folk slutade kriga och försörjde sig själva vore problemet löst.

  Gilla

 • Hajo

  Ska Sossarna börja införa tvångssterilisering igen? Dom kanske börjar klippa bollarna på alla pojkar med blå ögon och Svenska namn på alla BB i Sverige. Om någon skulle föda i Portugal, så kan Sossarna säkert få någon att klippa bollarna där också. Då kommer ingen undan!
  Deras folkmord skulle gå mycket fortare om det blev obligatoriskt…

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Sossarna har en mycket mer sofistikierad plan för detta!

   Indoktrineringen och hjärntvätten i all reklam och dylikt skall lösa detta ”problem” på ett smidigt sätt!

   Den som har sett en reklam utan en neger eller arab med en vit svensk tjej sista tiden kan ju räcka upp handen!

   Gilla

 • Lellegoo

  Då borde MP propagera för minskande barnbidrag ju fler barn man har. Barnbidrag utgår upp till brytpunkten för att hålla befolkningsökningen till 0. För antal barn över brytpunkten utgår inget bidrag. Skall man verkligen adressera och få bukt med problemet, kan det införas en skatt per barn över brytpunkten.
  Att införa denna ”klimatkompensation” för kulturer som alstrar barn på löpande band torde i alla fall ge någon effekt i Sverige.

  Många bäckar små…., kära Miljöpartister.

  Gilla

 • Ture

  Välkommen till det nya ”spännande” Sverige! Så länge som vi inte gör någonting, kommer heller ingenting att förändras.

  Gilla

 • compulsoryunion

  När vi slutar ge bidrag kommer Sverige bli renare igen

  Klimatet är förändrat med våra pengar, överallt invasiva livsfarliga arter, sozialdemokratins niggaz frodas och bor gratis över hela Sverige (Sverige är experimentell n-odling, kronan är n-gödsel och höga skatter = n-växthuseffekt)

  Gilla

 • compulsoryunion

  Varje importerad SSU-medlem ger 50 gånger mer klimatgaser och mord på vita i Hallonbergen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: