Varför skyddar Svenska staten IS-terrorister som Michael Skråmos svärmor?

TERRORISM OCH MEDIA. Varför skyddar Svenska staten IS-terrorister? Det här inlägget handlar om den så kallade ”IS-mormorn” Umm Hamza, Ulrika Pape undrar Joakim Lamotte

Staten har hjälpt “Umm Hamza” och de flesta stora tidningar pixlar bilderna på henne. Pettersson har lagt ut en bild tidigare och kanadensiska journalister har gjort filmen nedan.

Ulrika Pape, född 1971. Svensk sedan generationer. Bor i Varberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Varför skyddar Svenska staten IS-terrorister som Michael Skråmos svärmor?

 1. Svenska politiker och media är piss rädda för islamister som finns i Sverige. De måste skicka deras rövar för att få slippa problem i Sverige… politikerna är så inkompetenta rädda och inte minst sviker sitt land. Vad tror ni om det startas krig här??? Jo politikerna kommer ta pick och pack och lämnar landet eller gömmer sig. Sverige smutsat sig internationellt som en av länderna som tillåter terrorism få fäste och planera dåd i lugn och ro mot hela världen. Sköna att vara Svensk och bära Svenskt pass.

 2. Utsatta barn väcker starka känslor därav får man väl förstå SVT-journalisten Uddéns jamsande när hon deltar i spektaklet. Däremot blir jag hårresande rädd för IS-mormor Umm Hamza som fritt och oberört reser mellan länderna och spelar IS-musik(!!!) för sina sju befriade barnbarn när de träffas efter lång tid. Bara myndigheterna håller henne och hennes hjärntvätt borta från barnen har ”Mohammed” Skråmo och syskonen en chans att växa upp som vanliga barn i fritt land. Fattar inte vad IS-mormor gör i Sverige, förmodligen lever hon på oss ”kuffar”…

 3. Inte det enda fallet som myndigheterna skyddar. Hur länge hölls inte Akilov om ryggen av myndigheterna. Han som skändande Ebba Åkerlunds grav, hur länge fick inte han hålla på innan han greps, fast man visste vem han var?

  Början på rättsväsendets förfall kan vi tacka Olof Palme och framför allt Lennart Geijer som var justitieminister då. Geijer ville ju minska användandet av fängelsestraff nästan till obefintlighet.

  I dag sitter vi med facit i hand. Tack Lennart, det blev ju riktigt bra!

 4. Frågan är väl ganska obefogad så länge socialdemokraternas
  (LANDSFÖRRÄDARNAS) kontrakt med muslimerna gäller!

  Kontraktet skrevs 1999 och är alltjämt gällande!
  Kontraktet säger att socialdemokraterna (LANDSFÖRRÄDARNA)
  ska bidra till att Sverige blir en islamisk stat!
  Kontraktet säger att socialdemokraterna (LANDSFÖRRÄDARNA)
  ska se till att muslimer får platser i alla viktiga styrelser i Sverige
  inklusive regeringen!

  Då kan de ju inte hindra en ”medarbetare” eller hans mor eller svärmor
  från att sprida sitt islamiska budskap i Vårt Fosterland!
  > och de hjärntvättade barnen blir värdefulla ”medarbetare”!

  => Försök förstå verkligheten!
  Titanic sjunker snart!

 5. Efter WWII kom många krigsförbrytare till Sverige, mest från Baltikum. För det som deltagit i förintelsen fanns inga som helst skäl till att neka dem tillträde till Sverige. Här kunde förbrytarna komma undan oskadda. (“Hur kunde det ske?” Barbro Eberan, Sidan 197- 203).
  Och jag tror att samma mentalitet som fortfarande råder, därför kan IS terrorister komma till Sverige utan att riskera att hamna inför domstol.

 6. Ja det är ju så Sverige fungerar, den lägsta sorten av mänsklig
  härkomst skyddas av Svenska Staten och dess myndigheter,
  oavsett vilka vidriga brott dom begår,, Men SVENSKA STATEN
  HAR INTE FÖRMÅGA, ELLER ENS VILJA ATT SKYDDA DOM
  SVAGASTE I SAMHÄLLET; GAMLA ;SJUKA – KVINNOR AV
  ALLA KATEGORIER FRÅN 5 – 100 ÅR.

  Detta är elakt sjukt och rent av perverst att skydda det värsta
  sortens mänskligt avskräde.

 7. Julia Caesar skriver på sin blogg om detta.

  “Sagan om morfar, mormor och de sju barnbarnen”

  “Men berättelsen om barnen Skråmo och de andra IS-barnen är ingen lycklig saga. De representerar den svåraste uppgift ett samhälle någonsin har ställts inför. I flyktinglägret al Hol i Syrien finns fortfarande 60-80 barn kvar med anknytning till Sverige och ett oräkneligt antal yazidiska barn som är offer för IS.

  Journalister har de senaste veckorna legat i som skållade troll för att fabricera en solskenshistoria om barnen Skråmo och deras morfar, Patricio Galvez. Verkligheten är inte lika enkel. Barnen är djupt traumatiserade efter att sedan 2014 ha levt i en krigszon med sina nu döda IS-terrorister som föräldrar.”

  Vad kommer hända med alla de oräkneligt antal yazidiska barn som är offer för is? deras öde struntar svensk gammelmedia och etablissemanget fullständigt i ,Fn;s barnkonvention som Löfvenregimen säger att Sverige skall följa betyder ingenting då barn tydligen har olika värde i värdegrundsdemokratin Sverige.

  https://juliacaesar.blog/2019/05/17/sagan-om-morfar-mormor-och-de-sju-barnbarnen/#more-11755

  • Vad menar du med att juden håller henne bakom ryggen som vanligt? Jag förstår inte vad du menar med juden? Kan du förklara för mig vad du menar?

  • Jag undrar varför min kommentar ang. Umm Hamza blev borttagen
   (efter flera timmar och många tummar upp) när det gällde att straffa denna äckliga varelse som orsakade så mycket elände. Antagligen var åsikten inte PK.

 8. På grund av att Sveriges vänster/journalister sympatiserar med radikala muslimer och startar hatkampanjer mot dem som kritiserar Islam.

 9. Löfvens diktator polare kaddafi lät också all världens patrask få en fristat i sitt land.

Kommentera