Nya uppgifter för näthatsgranskaren

Samnytt publicerar ett inlägg där några svenska ungdomar hotas med att våldtas och där underliggande hot om mord ingår. För att göra det extra otrevligt hotas också ungdomarnas anhöriga med samma öde.

Detta efter att ungdomarna gjort narr av Koranen och det vet alla att man inte gör ostraffat. Om dessa uppenbara hot inte får Näthatsgranskaren att reagera och hänga ut, vet vi att denna lilla illustra skara individer har en politisk agenda och inte ett intresse att granska alla. Sedan måste man tillstå att SFI-lektionerna lämnar en hel del att önska.

Samnytt

7 thoughts on “Nya uppgifter för näthatsgranskaren

  1. Djurplågaren som spelar åsiktspolis han införde ju Ramadan
    även för djuren, men det pågick för länge så djuret dog?

  2. Ja, ordförrådet som lärs ut på SFI är uppenbarligen lite begränsat och ensidigt. Även här kan man se att lönsamheten kommer att dröja ett tag till. Men, som vi säger inom genusvetenskapen, ju fler som har ett dåligt ordförråd och är efterblivna, desto bättre genusanda uppnår vi.

    Inom genusvetenskapen förespråkar vi också inavel.

  3. De ansvariga myndigheterna ska skämmas dagligen för att ha fört in kriminellt avskum i Sverige? Av deras kommentarer att döma gör de bäst nytta efter utvisning. De har inte flytt förföljelse, de förföljer i högsta grad själva och verkar vana vid det. Det var liksom inte meningen att förföljare skulle ha asyl-skydd, men i myndighets-Sverige låg och ligger dimman tät. Sverige har en brådskande uppgift. Att följa visdomsordet: ”return to sender”. Helst innan landet gått omkull.

  4. Det som borde straffas det är svetsarn som inte gör att vi svenskar kan leva tryggt i vårt land.Man har släppt in kreti och pleti dessa ibdivider hör inte hemma här.Avgå svetsarn AVGÅ FORT SOM FAN.

KommenteraAvbryt svar