Hur kan terrordömde Amer al-Hasani gå lös och demonstrera för islamister?


ISLAM OCH TERRORISM. Fem män inom den svenska islamistiska miljön – varav fyra betraktas som imamer – har nyligen gripits och frihetsberövats av Säpo. Idag hålls en demonstration i Stockholm till stöd för männen, rapporterar Expressen.

En av de som samordnar demonstrationen är tidigare dömd för terrorbrott – misstänkt för att ha försökt ansluta sig till IS.

Amer al-Hasani dömdes 2017 till 15 års fängelse men fick straffsänkning, till sju år och tre månaders fängelse.

Hur fan kan Amer Al Hasani gå lös på Stockholms gator idag? Hur fan kan han vara i Sverige? Herr Al Hasani är medborgare i Jemen! 

TIDIGARE 2018-08-26. Terrorist från Jemen har flyttat ”hem” till Göteborg

TERRORISM. En 22-årig man från Göteborgsområdet som dömdes i Grekland för brott relaterade till terror har släppts på fri fot, rapporterar P4 Göteborg med hänvisning till UD.

Amer Al Hasani, dömd för terrorism, har fått komma ”hem” till Sverige trots att han är medborgare i Jemen!

2017 dömdes mannen tillsammans med en 30-årig man till 15 års fängelse för medlemskap i en terrororganisation och innehav av krigsmaterial. De överklagade straffen, och fick dem sänkta – den äldre till nio år och i 22-åringens fall till sju år och tre månaders fängelse.

Trots detta har 22-åringen nu släppts och kunnat återvända till Göteborg där han har sin familj. UD kan inte svara på varför.

Än så länge är den andra mannen fortfarande kvar i grekiskt fängelse. Men enligt uppgifter till P4 Göteborg ska även han släppas på fri fot inom kort. Men det är inget som UD kan bekräfta i nuläget.

-Pettersson är inte förvånad men vill i varje fall berätta att den yngre mannen, 22-åringen, heter Al Hasani Amer, är medborgare i Jemen, men har uppehållstillstånd i Sverige och varför inte det dras in när man döms för samröre med terrorister får ni fråga våra myndigheter och politiker.

PK-media har rapporterat att ”svenskarna” haft samröre med IS, men det stämmer inte. De har samarbetat med andra kriminella terrorgrupper som svenska medier av någon anledning kallar rebeller.

TIDIGARE 2017-09-23. Terrordömda ”svenskar” i Grekland får ny rättegång

ISLAM. Två män från Göteborgstrakten som dömts för terrorbrott i Grekland kommer att få en ny rättslig prövning, rapporterar P4 Göteborg. Männen, varav den ena är tidigare terrordömde Mirsad Bektasevic, dömdes i maj till 15 års fängelse, bland annat för medlemskap i terrororganisation. 

De greps på en buss i Alexandroupolis, nära den turkiska gränsen, i slutet av förra sommaren. Männen hade då bland annat knivar och militärkläder i packningen och misstänktes vara på väg till Syrien för att ansluta sig till någon terrororganisation, oklart vilken.

-Pettersson noterar att statsradion lämnar uppgifter som är vinklade och glömmer nämna att den ena mannen är medborgare i Jemen och att den andre är bosnier med svenskt medborgarskap och att båda givetvis är muslimer…

TIDIGARE 2017-05-12. Två ”svenskar” döms för terrorbrott

INVANDRARBROTT. Två ”svenskar” som suttit häktade i Grekland sedan januari förra året döms för medlemskap i terrororganisation. Hade knivar, pengar och militärkläder i packningen, rapporterar P4 Göteborg.

Mirsad Bektasevic, svensk och göteborgare enligt falskmedia.

Domen ska överklagas menar advokaten. Straffet blev 15 års fängelse.

-Pettersson noterar att svensk kan vem som helst tydligen kallas av media…

En av männen är den tidigare terrordömde Mirsad Bektasevic från Bosnien men som en tid bodde  i Kungälv och av okänd anledning har fått svenskt medborgarskap.

Mirsad dömdes 2005 till ett 15 år långt fängelsestraff i Bosnien. Han släpptes 2011.

Den andre islamisten är Al Hasani Amer som har svenskt uppehållstillstånd, men är medborgare i Jemen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Hur kan terrordömde Amer al-Hasani gå lös och demonstrera för islamister?

 • Stenbock

  Abzurdistan är klotets avstjälpningsplats.. Dessa terror-Imamer finns det med säkerhet,inget annat land som släpper in.
  Därtill bjudes a s e n av de styrande på gratis våningar,o. bidrag ovanpå !

  Gilla

 • Bosse S

  Även som icke svenska medborgare får de ju rösta i kommunalvalen och är då en viktig röst för sossarna.

  Gilla

 • Per

  Ja varför? med den kompetenta regering vi har och en opposition som är på tårna hela tiden. Måste vara SD:s fel allt annat är rätt. Not!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  I dagens Islamiska idiot-Sverige kan allt hända!
  Vem är längre förvånad ?

  Gilla

  • Bosse S

   Problemet är ju att decenniers import av fientligt avskräde, har resulterat i att de som röstar för denna situation är just importerna, som nu uppnått det antal när de kan avgöra vem som sitter vid köttgrytorna.

   Gilla

 • Jose

  Välkommen till världens dummaste land Sverige hela världen skrattar sjukt islamisterna bara tar över mer o mer detta är Sverige just nu men tydligen inte länge till

  är man svag o feg i denna värld tyvärr så blir man straffad

  Ni svenskar bara tittar på medan dom här islamisterna bara försöker ösa på med att försöka ta över skrattar men samtidigt gråter man sorgligt

  Gilla

 • Tony

  Kolla in blicken på en lömsk o ondsint djävul..

  Gilla

 • age

  Så länge ingen uppmärksammar att socialdemokraterna,
  LANDSFÖRRÄDARNA, har kontraktet med muslimerna
  gällande kommer ingenting att bli förändrat!

  VARFÖR GÖR INGEN något åt den pågående katastrofen?

  Pettersson har publicerat kontraktet, som socialdemokraterna
  har med muslimerna, flera gånger.

  Vi borde hjälpa Pettersson!
  Kanske vår gemensamma; ”Grannsamverkan mot våld” kan
  vara en väg?

  Diskutera det i nästa ”källarmöte”!
  //age

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  De ser ju likadana ut allihop och har väl lånat pass av varandra. Kan nog vara vem som helst. Kanske någon kusin som njuter av hotellvistelsen.

  Gilla

 • Macke

  Självaste EXPO som har gått ut med det, som Expressen har hämtat ifrån.

  ”Demonstration för gripna imamer samordnad av terrordömd”
  https://expo.se/2019/05/demonstration-f%C3%B6r-gripna-imamer-samordnad-av-terrord%C3%B6md

  Gilla

 • SVENSK

  Ut ur EU och ut med allihopa på livstid!

  Gilla

 • Monica

  Dom farligaste är den inhemska PK-maffian som inte inser själv att de är nyttiga idioter för dessa islamister. Utan dessa hade dessa radikaliserade aldrig fått komma till Sverige få flyktingstatus och åtnjuta ett socialt privilegerade liv.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Inte konstigare än att IS-barnens mormor kan få skyddad identitet och möjlighet att resa in och ut ur landet, när hon så behagar. Sinnessjukt? Ja, jag har slutat bli förvånad, men det här utmattningskriget tar på krafterna.

  Gilla

 • ossie

  Allt är möjligt i denna flathetens högborg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: