5 thoughts on “Dagens

  1. När General Svammelman tankat bilen med svenska fiatvalutan tänker han eftersom jag alltid tankat för en 100 lapp kan ju inte bensinen vara för dyr.
    Återgår genast till vilka skattehöjningar gör Svensken glad för att kunna bidra till anstormande anhörighetsinvandring.

  2. Det är för fan inte bensinen som är dyr. Det är ju skatten som är över 10 kr litern. Sänk bensinskatten till hälften. Den skatteförlusten lägger vi på lokaltrafikens priser i våra storstäder. Ett månadskort ska kosta 5000 kr. Då börjar det bli rättvist tycker jag

  3. Billigast bensinpriserna kr/litern

    1. Venezuela 0,08
    2. Sudan 1,18
    3. Iran 2,60
    4. Kuwait 3,14
    5. Algeriet 3,22
    6. Nigeria 3,64
    7. Turkmenistan 3,91
    8. Egypten 3,94
    9. Kazakstan 4,25
    10. Azerbajdzjan 4,28

  4. Råoljepriset har varit historiskt lågt nu under en längre tid. Så pass att även Norge mer eller mindre har stängt tappen. Börjar väl så sakteliga gå upp en aning igen, men produktionstakten lär ta tid att gå upp till normal nivå. Att skylla på höga råoljepriser är, som brukligt i såssekretsar, alltså bara det gamla inövade ljugeriet. Bensin, diesel och övrig energi kostar skjortan pga. att Magdalena måste fylla upp det islamistiska slukhålet med skatteslavarnas surt förvärvade slantar. Magdalena måtte tro att vi är idioter, för det är faktiskt inte så förfärligt svårt att räkna ut vad som är vad. 1 del råvara, 1del förädling + 1 rejäl del skatt !

KommenteraAvbryt svar