Min bok sa sanningen – jag avfärdas som högerextrem


BROTTSLIGHET. Sommaren 2015 skedde omfattande sexövergrepp i Kungsträdgården. Journalister och politiker informerades och var intresserade ända tills det kom fram att hela 90 araber och afghaner omhändertogs och avvisades från området, bland annat i samband med en Zara Larsson konsert och We Are Sthlm festivalen som ledde till de berömda ”tafsa inte” armbanden.

Författarinnan Kajsa Norman gick igenom allt material om Dagens Nyheter och hur de mörkade sexövergrepp i Kungsgården. Nu anklagas hon för rasism och att vara ”högerextrem” – i Dagens Nyheter. Återigen.

De ”anständigas” retorik. ”Mäktiga spelare inom svensk media nedlåter sig till stigmatisering av budbärare i syfte att flytta fokus från de obekväma sanningar de avslöjar”, skriver Kajsa Norman på Expressen.

-Pettersson noterar att Expressen publicerar denna omfattande kritik av Dagens Nyheter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “Min bok sa sanningen – jag avfärdas som högerextrem

 • Två misstänkta våldtäkter på ungdomsfestivalen We Are Sthlm | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Min bok sa sanningen – jag avfärdas som högerextrem, skrev vi på bloggen tidigare. Sommaren 2015 skedde omfattande sexövergrepp i […]

  Gilla

 • Gringo

  Säga sanningen är bland det farligaste man kan göra.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Ja, SANNINGEN FRAMFÖR ALLT!!! Motför Alla vidriga PK-lögner!

  Gilla

 • Erling

  Det stinker verkligen om Sverige. Förljugenhet hos etablissemanget förpestar ett helt land. LÖGNEN är det värsta miljöproblemet av allt!

  Men mot den är motåtgärder och klimatmål ointressanta!

  Gilla

 • Billy Boy

  Personerna ovan visste mycket väl om de s k ”ensamkommande” männens sexuella övergrepp i grupp mot svenska flickor och kvinnor på festivaler, men de avstod helt från att rapportera någonting i nyhetsmedia om detta.

  Från vänster: Peter Wolodarski – chefredaktör DN, Dan Eliasson – dåvarande rikspolischef samt Hanne Kjöller journalist DN & Expressen

  Gillad av 1 person

 • Carina-Fina

  Det är förvånande att vänstern kan använda samma gamla utslitna vapen i 20-30 år utan att vi har skaffat motvärn eller immunitet.

  Gillad av 1 person

 • Sea Gull

  Har hört bl.a. hur kvinnliga poliser behandlades/ utsattes av …..?
  Det var inte trevliga tillmälen de möttes av, eller hur Stockholms polisen!?

  Gillad av 2 personer

 • Ture

  Tänk vad enkelt och bekvämt det är att avfärda alla som inte tycker som politikerna och journalisterna som rasister och högerextrema.

  Jag önskar verkligen att svenska folket kunde gå ihop sig och göra någonting åt de sinnessjuka förhållanden som råder i landet. Det vore på sin plats att störta nuvarande regering och riksdag och ersätta nuvarande system med en riktig demokrati, där folkets åsikter hörsammas och tas på allvar.
  Tyvärr så är inte detta möjligt, då folk hellre klagar än agerar.

  Gillad av 2 personer

  • compulsoryunion

   Vi borde få rösta med mobilt bank id och vi avskaffar Regeringen eftersom den är inte vald av folket (vald av Statsministern bara)

   Gilla

 • centurion

  Sanningen är alltid blytung för den som lever på lögnen. Sanningen skall göra dig fri, men lögnen kan ta dig till toppen.

  Gillad av 1 person

 • Mike E

  Vänstern och de andra kollektivisterna är aldrig intresserad av verkligheten. De diskuterar inte sakfrågor och fakta men använder ad hominem attacker för att svärta ner och tysta opponenter. Islamofob, xenofob, homofob, transfob, fascist, nazist, högerextremist, etc. Alla dessa etiketter är till för detta. Kollektivister är totalitära till sitt väsen.
  Ett groteskt faktum är att Nationalsocialism och Fascism är kollektivistiska, centralstyrda vänsterideologier, precis som den vanliga (international)socialismen, och har inte ett dyft med högern med dess individualism och kapitalism att göra.

  Gillad av 1 person

 • Thomas

  Den nakna sanningen är alltid oanständig

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Den mest extrema tidningen i Sverige är utan tvekan DN.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: