Stockholms politiker kände till övergreppen


Det framkommer allt fler prekära uppgifter om de sexuella trakasserier som drabbat unga flickor i Kungsträdgården de senaste åren.

Det är inte bara journalister och poliser som mörkat. Nu visar det sig att också Stockholms politiker känt till övergreppen och därmed är skandalen ett faktum.

Under ett möte med kulturnämnden lämnades information ut till de närvarande. Det enda parti som inte nåddes av denna var Sverigedemokraterna, som inte tilldelats några platser i nämnderna. Informationen som delgavs finns heller inte protokollförd.

Informationen fanns redan under de år när Alliansen styrde Stockholm, något som moderaterna blånekar till. Nu står ord mot ord, som så många gånger förut, för kulturborgarrådet Roger Mogert hävdar med bestämdhet att nämnden delgavs information under ett tio minuter långt framförande.

Stämmer det att Stockholms politiker, inklusive FI, mörkat det här, så är det en skandal utan dess like. Nu framförs dessa uppgifter av två Sverigedemokrater och givetvis finns det en touch av självändamål inräknad, men sanningen lär komma fram och då får vi säkerligen höra varför moderater, folkpartister, centerpartister, kristdemokrater, sossar, vänsterpartister, miljöpartister och feminister höll inne med informationen.

Källa: Dagens samhälle


14 responses to “Stockholms politiker kände till övergreppen

 • Två misstänkta våldtäkter på ungdomsfestivalen We Are Sthlm | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] skrev vi på bloggen tidigare. Sommaren 2015 skedde omfattande sexövergrepp i Kungsträdgården. Journalister och politiker informerades och var intresserade ända tills det kom fram att hela 90 araber och afghaner omhändertogs och […]

  Gilla

 • Min bok sa sanningen – jag avfärdas som högerextrem | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Sommaren 2015 skedde omfattande sexövergrepp i Kungsträdgården. Journalister och politiker informerades och var intresserade ända tills det kom fram att hela 90 araber och afghaner omhändertogs och […]

  Gilla

 • Peter Kostin

  Det är väl fan va Putin avslöjar för att skapa ett misstroende mellan folket och politiker, polis och media.

  Gilla

 • Urinvånare

  Varför skulle Roger Mogert påstå det om det inte är sant? Starkt gjort att våga säga sanningen i PK diktaturen.

  Gilla

 • Synonymen

  Här har ni ett dagsfärskt exempel på SVT:s lömska och övertydliga agenda. Man SKALL vänja tittarna vid den dödliga muslimska politiska ideologin islam. Negrer skall dessutom framställas som om de begriper vad programmet handlar om och att de är svenskar.

  95% av alla svenskar ser två negrer med terrorbeklädnad i bildens högra hörn. Inget annat.

  SVT kommer aldrig att lyckas.

  Det tycker jag är bra 🙂

  Gilla

 • Synonymen

  3-årige Alan tecknas som den sexualbrottsling han sannolikt skulle ha blivit. Det som inte var möjligt för ett år sedan är idag möjligt.

  Det tycker jag är bra 🙂

  ”Bilderna som publiceras i det nya numret visar flyktingar som har grisliknande trynen och som jagar en skrikande kvinna. Rubriken är ”Migranter” och texten till bilden ”Vad skulle det ha blivit av lille Alan om han hade vuxit upp?” – ”En stjärtklämmare i Tyskland.”

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Ligger det minsta uns sanning i påståendet är katastrofen fullständig! Snacka ”självmål”!

  Gilla

 • Synonymen

  Lars Bern skriver:

  ”Vi får väl hoppas att det inte går så långt så att man släpar ut de värsta översittarna på gator och torg och hugger huvudena av dem”

  Det är precis vad vi måste göra. Hugga huvudena av det vidriga månghövdade monstret. Det måste till rening.

  Låt huvudena rulla!

  Börja i toppen.

  Gilla

 • eri

  Bra Stefan K
  Vi måste hålla den här grytan kokande ,ju längre tiden gå ju mera skit verkar det komma fram ,,allt skall upp på bordet och svikarna skall straffas på ett eller annat vis :Vi måste göra allt för att informera allmänheten om politikernas svek ,,och varför har inte SD tilldelats plats i nämnderna
  ??Det är ju att passera alla anständighetsgränser ,det är väl en demokratisk rättighet att sitta med i en nämnd ,fy fan vilka grisar,
  speciellt Fi ,vänstern ,sossarna som säger sig vara kvinnornas beskyddare
  måste väl känna sig riktigt jävla usla när det så klart och tydligt mer och mer kommer fram hur dom väljer att beskydda våldtäktsmän (skäggebarn)
  BYT REGERING NU !!!

  Gilla

  • Involuntarium.se

   Mnja platser i stats och kommunalanämnder räknas fram med hjälp av varje enskilt partis mandat i senaste valet!

   För få mandat inga nämndsplatser!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: