Sydsvenskan ljuger och fabulerar om Hanif Bali

FEJKMEDIA. Sydsvenskan har idag ertappats med att hitta på saker som Hanif Bali skulle ha sagt. 

Rakel Chukri är kulturchef på Sydsvenskan. Hanif Bali är riksdagsledamot för moderaterna. Twitter. 

I efterspelet till We Are Stockholm och mörkandet av övergreppen så ljög Sydsvenskans chefredaktör, Pia Rehnquist, danska tv-tittare rakt i ansiktet. Upptäckte att klippet var borta så här är en något kortad twitterversion, från Twitter. 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Sydsvenskan ljuger och fabulerar om Hanif Bali

 1. https://www.skrivunder.com/uploads/images/tumblr_o0wrix81tn1r8n6aco1_12801.png

  Från vänster: Peter Wolodarski – chefredaktör DN, Dan Eliasson – fd chef för Polisen, Hanne Kjöller journalist DN & Expressen

  Då får vi lägga till chefredaktör, Pia Rehnquist, Sydsvenskan som ytterligare en av dem som mörkade fakta i fallet om de unga kvinnorna som blev sextrakasserade under Stockholms-festivalen ”We are Stockholm” åren 2014 och 2015.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/09/pia-rehnquist.jpeg

  Pia Rehnquist, bilden från Twitterkonto

 2. Ingen sensation Sydsvenskan/HD är dagligen fylld med lögner,och gammal skåpmat i åtminstone deras nätupplaga ! I dessa Bonnierblaskor, finns inte en enda journalist anställd,utan endast vänstervridna skribenter.

 3. Finns det verkligen någon som bryr sig om vad Sydsvenskan häver ur sig. den tidningen är ett praktexempel på hur en från början bra tidning
  försätter sig till att bli en medioker blaska som man knappt vill använda till att sätta skorna på?

Kommentera