50 i stället för 53 pizzor att dela på

INVANDRING. Steget Efter visar verkligheten bakom politikernas och journalisternas dimridåer på ett enkelt sätt. Vi och andra har skrivit om Myten om den åldrande befolkningen tidigare. Tino Sanandaji har förklarat så att till och med SVT borde förstå men de vill inte. 

Steget Efter

“Det är som om vi idag har 53 pizzor att dela på hundra personer, och vi i framtiden har 50 pizzor att dela på hundra personer, men det är växande science-fiction pizzor som på Back to the Future 2. Fattar ni nu? Var inte rädda, och håll er till komedi tills ni lärt er ekonomi.

Alla som försöker utmåla våra äldre som hot och bevis på att vi måste ha invandring, drastiskt skära välfärden eller ytterligare skära pensioner sprider falsk skrämselpropaganda”.

-Pettersson säger att de över 80 år kommer på tio år att öka med 250.000, från 500.000 till 750.000, samtidigt ökar hela befolkningen, mest på grund av att elefanten, invandring ökar med en miljon och invandrare blir också gamla, dessutom tidigare än svenskar då många har sämre hälsa.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “50 i stället för 53 pizzor att dela på

 1. I min kommun, borgerligt styrd sedan 30 år, så går kommunens ekonomichef ut, sedan hösten 2016, och varnar för att framtida skatteintäkter inte kommer att räcka till.
  Samtidigt så jublar kommunens politker för befolkningstillväxten och har satt nya storvulna framtidsmål för antalet innevånare.
  Vän av ordning undrar varför inte skatteintäkterna ökar när befolkningstillväxten ökar, vilket är ett normalt tillstånd för växande kommuner?
  Via SCB.se så inhämtas snabbt och enkelt all information.
  Det visar sig att mellan åren 2005 till 2018 så har befolkningstillväxten varit 5.749 individer varav 28,1% nettofödslar, 60,0% flyktingar / anhöriginvandrare och endast 11,9% för arbete.
  Så enkelt var detta att ta fram sanningen!
  Det senaste från kommunen är, att fram till 2025 så måste skatten höjas med 20%, just det 20%!
  Dessa 20% motsvarar ca. 2 kronor och inte 13 öre, hoppla 82% av valmanskåren som röstat för dessa kvalificerade dumheter!

  • Ursäkta, “Nils tryckfel” var framme!
   Ökningen på 20% motsvarar mer än 4 kronor, alltså mer än 4 kronor!!!!
   Två kronor avser skattehöjning i Regionen!

 2. Det är samma idioter som hela tiden har hävdat att invandringen är lönsam på sikt som också hävdar att invandring krävs för att försörja en allt större grupp pensionärer. För det första så arbetar endast en väldigt liten andel av de invandrare som kommer hit. De måste istället försörjas av arbetande svenskar. För det andra så blir även invandrare äldre och ska ha pension. Eftersom de inte har arbetat och betalt in till sin pension kommer svenska pensionärer att bli tvungna att försörja dessa invandrade pensionärer som aldrig har betalat in en krona till pensionssystemet. Invandring av araber och afrikaner leder bara till större och större problem. De är en enorm belastning för samhället.

  Vi behöver inte fler poliser. Vi behöver färre invandrare.

  Vi behöver inte ett utökat rättssystem med fler domare och advokater. Vi behöver färre kriminella invandrare.

  Vi behöver inte fler läkare, tandläkare och sjuksystrar. Vi behöver färre invandrare som kräver sjuk- och tandvård.

  Vi behöver inte fler lärare. Vi behöver färre invandrarbarn.

  Osv. osv.

 3. På 70-80 talet åkte Olof Palme, Sten Andersson och Pierre Schorrie runt i hela världen och delade ut miljarder till alla diktatorer och massmördare med marxist-leninistiska ideal helst med en röd eller grön basker på huvudet. Undrar hur mycket av de pengarna som finns i Schweiziska banker i dag.
  Efter det vet alla vad som hänt när vi har blivit den självutnämnda humanitära, moraliska och feministiska stormakten Sverige.
  Därför är pengarna slut när pensionen ska utbetalas.

 4. Framtidsscenariot kring dagens invandring för tankarna till filmen “idiocracy” även om invandring inte är en del av den dystopin.

 5. Jag skulle vilja lägga till att har man arbetat 40-50 år och betalat världens högsta skatt som våra äldre svenskar har gjort, kan man inte vara en kostnad.
  Klantiga politiker och tjänstemän, typ magsjuke kräks Eliasson bär skulden till att finanserna inte går ihop.
  Gör en kalkyl på hur mycket muslimerna bidrar kommer ni att se underskott på 95% av dom.

 6. Japan gör precis tvärtemot Sverige!

  Ingen invandring, ingen befolkningsökning, låter dom gamla dö ut och MINSKAR sen sin befolkning, ett måste om inte jorden skall gå under. Löser det tillfälliga problemet med teknik, robotar, robotdammsugare och liknande, samt genom att ha hela den arbetsföra befolkningen i arbete.

  Sverige skall försöka lösa problemet med ett evigt pyramidspel och genom att importera massarbetslöshet, dessutom av folk som om detta hade lyckats inte hade delat med sig av en enda krona till dom otrogna svenskarna!

  Tyvärr ser vi redan nu vilka som kommer att lyckas bäst!

  Dessutom är statens kostnader för pensioner bara 36 miljarder, varav det stora går till ockupanter. av en budget på 1000. Hälften av Migrationsverkets och en tredjedel av Arbetsförmedlingens. Vi kanske skulle börja där!

 7. Muslimer äter väl inte pizza så jag ser inga problem mer hirz o getkött från Annies 4H gårdar det blir fint det o Halal kött till dom små liven så dom orkar bära bombbälte.

 8. Ja 82% av våran befolkning är såpass hjärntvättade att klockorna går baklänges de köper ju allt vänstermedia ljuger ihop.

 9. SVTs förljugna rapportering är vidrig. Inte en bokstav om det verkliga problemet nämnligen invandingens kostnader som mer och mer vältras över på kommunerna. Sen säger SKL kärringen att kommunalskatterna kommer att öka med 13 öre. Vilket bullshit sanningen är nog flera kronor.

 10. Detta borde få Socialdemokrater att börja tänka….Nej då, detta är säkert nazistiskt och radistiskt tänkande, det säger våran kloka och allvetande samt kunna se in i framtiden, ledare Stefan Löfven. Så vi Socialdemokrater fortsätter i samma anda, och agerar likadant, och låter oss ledas, (och slipper tänka själva) av våran store ledare Stefan Löfven.

  ”BARA EN IDIOT GÖR EXAKT SAMMA MISSTAG OM OCH OM IGEN, OCH FÖRVÄNTAR SIG OLIKA RESULTAT”
  // Albert Einstein

  Ps. Får hoppas att era barn och barnbarn kan förlåta er ! (Tror det blir mycket, mycket svårt!)

Kommentera