Postnord kan


FÖRETAGANDE. Att Postnord har problem är allmänt känt, men ibland kan de leverera, som nu när de krossar den vänstervridne konkursmakaren och bidragsentreprenören Johan Ehrenberg.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Postnord kan

 • Roland Karlsson

  Skyll inte på mig. Jag pensionerades 2007. Sen dess har inte posten blivit bättre.

  Gilla

 • centurion

  Ja, och när vi har fått spy våran galla över posten tillräckligt mycket, så blir vi så pass nöjda med det att vi kan återgå till att knyta näven i fickan över de Verkliga problemen. Att Stefan o co. föraktar oss och driver vårt land i fördärvet kommer knappast att generera liknande ilska som den mot posten. Inte heller kommer vi att beväpna oss mot de fientliga styrkor som i skrivande stund invaderar vårt arma fosterland. Men ”Nyttiga Idioter” är alltid lättlurade byten när maktens kreatur gör allt för att förvirra oss. Och vi går på det hela tiden. Om och om igen.
  Jag har själv en hel del erfarenhet av posthantering (dock ej genom postnord), och kan utan vidare konstatera att den övervägande delen av postens problem, ligger i slarvigt angivna adressater genom avsändarens slapphet och okunskap. Visst kan posten missa, precis som alla andra, men det är inte hela sanningen.

  Gilla

 • Suzie

  Postord är en stor katastrof.Precis som Sveriges regim vill ha det.
  Har tappat räkningen på alla brev som aldrig kommit fram till mig /mottagaren.Sist var det en eftersökt bok jag gladde mig åt att äntligen hittat på antikvariat efter flera års letande.Den har fortfarande inte kommit ,7 veckor nu sedan jag beställde den.Pratade med personal på aantikvariatet och de var rätt besvikna på postnord ,dyra och slarvar bort bokbreven.Postnord vet att vara slarva med brev som det inte går att spåra och inte behöver de ersätta dessa bortslarvade brev heller.Postnord är på u landsnivå och det ingår i det landsomstörtande projektet som sjuk-klöverligan bedriver 7-24.Om postnord får som de vill skall ju avgifterna höjas oftare och posten delas ut mere sällan, tre dagar i veckan.Skurkfasoner.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Stackars post-anställda arbetare.
  Dom gör så gott dom kan under cheferna!

  Gilla

 • Argus

  Danskarna, de kan. När de själva bytte till digital kommunikation lurade de svenskarna att slå sig ihop med deras förlustaffär.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Tack Post Nord . Äntligen något som passar den parasiten . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Bajen666

  Jag är ingen fanatiker av Postnord…men den käftsmällen satt där den skulle..:-)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: