På begäran, Ramadan Bombathon


Från Fredens Religion 

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “På begäran, Ramadan Bombathon

 • Tony

  Det är i grunden samma religion som kristendomen säger
  Antje Jackelen??

  Gilla

 • SasjaL

  Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter.

  Inte riktigt. Paypal är inte säkert! Nära person har två gånger erfarit hur dennes kontokortsnummer nyttjas av obehöriga via brister i Paypals system. Vid senaste tillfället härom året, så gjordes ett köp på hemmaplan med berört kort, för att mindre än en timme senare få fem olika registreringar för inköp av pizza i London via Paypal. Paypal-kontot var inte kapat, utan förövarna kom in ‘bakvägen’ i Paypals system och fick åtkomst till ett antal konton och som följd ett antal kortnummer. Att det hänt flera gånger, är inget Paypal vill kännas vid … Har man lyckats stänga alla ‘dörrar’ till systemet? Tvivlar starkt.

  Gilla

 • ruben

  EU och regeringen gör allt för att fylla upp EU-länder och då även Sverige med dessa terrorister eller kriminella varelser. Jag kallar regeringens handlande för extremt hat mot sin egna befolkning. Jag förstår inte varför regeringen hatar sin egna befolkning så.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: