Stäng

IDF börjar bli lite smågriniga

MELLANÖSTERN. De Israeliska försvarsstyrkorna börjar bli lite småförbannade just nu. De har uppdaterat på twitter och 200 raketer har skickats från Gaza mot Israel de senaste åtta timmarna. Raketerna skjuts från civila arabiska hem.

Det är palestinska Islamska Jihad och Hamas som skjuter mot Israeliska civila. Islamska Jihad hålls även ansvariga för att två israeliska soldater inne i Israel skadades av prickskyttar från Gaza igår. Israel har även upptäckt en grävd terrortunnel från Gaza in på israeliskt område.

-Pettersson misstänker att snart slår Israel tillbaka rejält och då vaknar SVT…Idag har Israel bombat Gaza…och Margot Wallström (S) fördömer, Israel.

Ett israeliskt hem som träffats och tyvärr blir det nog värre på den arabiska sidan…

11 reaktioner på “IDF börjar bli lite smågriniga

 1. de kan ta dö på varandra… det bästa så vi slipper skiten…de är av samma skrot o korn…!

 2. Israel har ett tålamod utan dess like, hela Gaza skulle vid det här laget kunna vara en enda stor parkeringsplats om inte Israelerna vore det civiliserade folket de är !

 3. Skickar idioterna bomber ifrån civila islamska hem så tycker jag nog att dom får skylla sig själva om Israel bombar skiten ur dom….civila eller ej.

 4. Detta krig är totalt sinnesjukt….men håller med att Israel kommer slå tillbaka, och då extra kraftfullt….det sjuka i detta är att oskyldiga människor / barn får lida för detta sjuka.

  Israels strid är till viss del, en strid för övriga världen, mot denna sjuka som drar över världen, som vi med syn och förstånd begriper, och förstår vad som sker.

  Israel…gör vad ni måste 🙏🏻

  Ber om förlåtelse….att vissa i Sverige bidrar till detta krig emot er i Israel 😢😢😢

 5. Bomba skiten ur Gaza så slipper Israel, den enda demokratin i mellanöstern, de müslimska terroristerna!
  Gör en enda stor parkeringsplats av Gaza alternativt ett grönområde med fina odlingar :). Sverige slipper betala bistånd till terrorister och dess familjer, Israel slipper raketer och får en lugnare tillvaro och världen blir ett antal ”terrorister” färre. Win-Win-situation

  1. Jag antar att tummen ner aldrig varit i detta område! Har spenderat över 12 månader i Naqoura, Libanon. Upplevt en ”aning skit” och det är betydligt mer riskfyllt idag jämfört med i början på -90-talet. Same Shit but Whorse because of islamic shit!

 6. Här vet Stenbock på vems sida han står !! Hur i he-vete får dessa Hamas-terrorister in de Iranska raketerna ? Hoppas revanschen blir lyckad,och att många av muslimska raketskyttarna,får åka till Paradiset !

 7. Förr eller senare lär Israel tappa tålamodet och jämna shitholecountryt till granne med marken. Och de med all rätt.

  1. Nicklas. Det är kanske att leka med elden.
   Förmodligen är det bara Margot Wallströms fördömandem som håller igen Israel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: